imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csoportos iMessage beszélgetések elhagyása iOS-en


Szép dolog társasági életet élni, de néha a jóból is megárt a sok. Mutatjuk, mit tegyél, ha meguntad barátaid, családtagjaid vagy kollégáid iMessage beszélgetését olvasgatni.

Az iMessage, és az iOS 12 óta a FaceTime csoportos beszélgetést kínáló lehetőségei tényleg nagyon hasznosak mind munkahelyi, mind privát közegben. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamilyen okból ki szeretnél lépni egy csoportos beszélgetésből – például mert már nem relevánsak az ott cserélődő információk.

A beszélgetés sima törlése nem fog segíteni, hiszen ettől még „feliratkozva“ maradsz a chatfolyamra, ha új üzenet érkezik, akkor újra meg fogod kapni. Szerencsére nagyon egyszerűen ki lehet lépni „hivatalosan“ is egy beszélgetésből, csak egy picit turkálni kell hozzá:

  • Nyisd meg az Üzenetek alkalmazást.
  • Kattints a szóban forgó beszélgetésre
  • iOS 11 vagy korábbi rendszer alatt kattints a jobb felső sarokban található i jelre.
  • iOS 12 alatt előbb kattints a felső sáv résztvevőket listázó kerek ikonsorozatára, majd a leugró menüben nyomj az info gombra.
  • Görgess le, majd nyomj a pirossal kiemelt Beszélgetés elhagyása gombra.

Ezzel meg is volnánk, mostantól nem kapsz majd több üzenetet ebből a beszélgetésből.

Megj: az iOS valamilyen érthetetlen okból csak akkor kínálja fel a kilépés lehetőségét, ha a beszélgetésben legalább 4 fő vesz részt.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!