imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Csúszhatnak az idei MacBook megjelenések?


Vártam, amikor jöttél, sírtam, amikor mentél… na, most ezek a MacBookok még csak nem is jöttek meg. 

Az AirPods Pro hétfői bemutatása után totál fellelkesedtünk és az idén tavaszi mintára a hét minden napjára termékbemutatót vizionáltunk. Hát, egyelőre nem úgy tűnik, hogy dúskálnánk a jóban. Bár, azért keddre legalább becsúszott egy watchOS és macOS Catalina update… Egyelőre se AirTag, se 16″-es MacBook Pro.

Pedig úgy tűnt, hogy az Apple tervei közt szerepel a mihamarabbi termékbemutató. Kuo idei jóslatai közt volt ollós billentyűzet-technikával ellátott MacBook és 16″-es MacBook Pro is, azt hiszem ezek különböző várható részleteit már a végtelenségig veséztük.

Most azonban új füles érkezett, még pedig arról, hogy az ollós billentyűzet még a fasorba sincs. Vagyis legalább egy jövő évi késő második vagy korai harmadik negyedév távolságra van, ezzel együtt az új MacBook is csak a jövő évi WWDC-n kerülne bejelentésre.

Mindezt Kuo egy feljegyzésben a TF International Securitiesnek is megerősítette. Arra alapozva, hogy az ollós technikához szükséges alkatrészek elsődleges beszállítója a Wistron lesz, akik 2020-ra szállítanak.

Az egyelőre még tisztázatlan, hogy a 16″-es MacBook Pro érkezésére ez mekkora kihatással van (ha van egyáltalán). De úgy tűnik, hogy Kuo most az idei negyedik negyedévre jósolja az érkezést, de semmiképp sem október maradék egy, halloweeni napjára.

A csúszást talán indokolhatják azok a hírek, mely szerint a vállalat az összes MacBook termékvonalát átállítaná az ollós technikára jövőre, beleérve a Pro és Air modelleket is.

Ezekhez a hírekhez már csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot…

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!