imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csúszik a HomePod megjelenése


Idén karácsonyra biztosan nem lesz HomePod. Ezúttal nem rosszindulatú pletykák kaptak szárnya: az Apple maga közölte, jövő év elejére csúszik a megjelenés.

A júniusban bemutatott otthoni hangszóró az eredeti ütemezés szerint decemberben érkezett volna a polcokra, azonban az Apple mostani bejlentése szerint csúszásban van a projekt. A vállalat különösebben nem indokolta a csúszás okát, csak annyit fűztek a nyilatkozathoz, hogy időre van még szükségük.

Már alig várjuk, hogy az emberek kipróbálhassák a HomePodot, az Apple vezetéknélküli otthoni hangszóróját, mely igazi áttörés. De szükségünk van még egy kis időre, mielőtt átadhatnánk a nagyközönségnek.

Az Apple a HomePodban párosítaná a kiváló hangzást a saját személyi asszisztensével. Az új termékkategória gyerekcipőben jár még: ugyan a Google és Microsoft is rendelkezik már hasonló eszközzel, de mint tudjuk, Cupertino mindig a legjobbra törekszik. Pontos itthoni megjelenésről továbbra sem lehet tudni, az Apple 2018 elején kezdi leszállítani az eszközt az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában.

Forrás: The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!