imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Cybertruck még nincs, de kétmilliós tokot már vehetsz mellé


A luxus kiegészítők és extravagáns termékek gyártója ezúttal is kitett magáért. Apple x Tesla.

Fogalmam sincs, hogy valójában milyen eladási számokat mutatnak a Caviar termékei. Hogy hány olyan különc milliárdos van, aki rákap a Watch-iPhone torzulásra vagy épp napelemes tokkal vonul el yachtjára, hány orosz újgazdag akar villogni gyémánttokos iPhone mellé aranyozott AirPodsszal.

Vannak persze olyan darabok, amik talán hosszú távú befektetések is lehetnek egy Steve Jobs rajongó gyűjteményébe. Többször láttunk már tőlük olyat, hogy egy még meg sem jelent termékhez terveztek kiegészítőt, ezúttal pedig az inspirációt nyújtotta egy mostanában nagy hírverést kapott termék.

A Tesla Cybertruckja egy kifejezetten megosztó autó lett, külsőre legalábbis mindenképp. Az exoskeleton megoldással egy radikális designt hoztak össze, amit teljesen alávetetettek a funkcionalitásnak és a gyártási költségeknek, ráadásul egy olyan kategóriában, ami leginkább az Egyesült Államokban népszerű. Azonban hiába van szinte végtelen vastagságú pénztárcád, egy ideig még nem őrültködhetsz az óriás marsjáróddal a rancheden. Tokot viszont vehetsz már hozzá.

Be kell valljam, első blikkre ez a tok nekem most nem adta a “luxi fílinget”, itt azt gondolom, inkább a Szilícium-völgy új befetetői kört bevonó vagy épp frissen exitelt startup cowboy-aira lőhettek.

A tok ugyanis titánból készült Cybertruck stílusban, vagyis “a vonalak tudatos geometriáját, a formák egyszerűségét és a felhasznált anyagok sokoldalúságát”. Minden oldalról véd, hajtogatva pedig megáll magában. Az biztos, hogy legalább olyan ronda, mint Elon Musk új játéka, az viszont nagy kérdés, hogy annyira szerethető is e.

Árban viszont nincs is akkora különbség a két termék között, mint gondolnánk. Míg a Tesla a fémszörnyet 40 ezer dollártól árulja majd, ez a kis tok önmagában 6 ezer dollárt kóstál. A webshopon ugyan azt írják, hogy igyekezzünk, mert csak 23 darab maradt készleten, de mivel gyanúsan megegyezik az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max készlete (másra nem is kapható), így azt gondolom, nem kell kapkodni, ráérünk még pár órát a vásárlással.

A termék a Caviar webshopjában megvásárolható. Kisebb büdzséhez és/vagy régebbi iPhone modellekhez inkább az iSTYLE akciós tokjait javaslom. Az egyik kedvenc tokgyártóm, a Moshi tokjait például már 1900 forinttól megkaparinthatod, a készlet erejéig. De szólok, ez előbb fogy majd el, mint a fenti termék…

Szerinted sikerült eltalálniuk a Cybertruck designt a tokkal? Vagy inkább térjenek vissza a gyémántok és aranyberakások világába?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!