imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Dallamtapadás? Nem gond, az Apple Music ezt is megoldja!


Biztosan előfordult már veled is, hogy például egy boltból kilépve nemcsak egy új szerzeménnyel a szatyrodban távoztál, de a dalrészlet is elkísért, amit mondjuk csak fél füllel hallottál az üzletben szóló hangszóróból. 

Engem rohadtul tud idegesíteni, főleg azért mert nem vagyok túl naprakész zeneileg. Így a chartokon dübörgő új számokról is csak fél évekkel később derül ki, hogy “ja, ezt rég ismerem”, csak mert már egymilliószor hallottam, de nem tudtam, hogy az igazából az. Az én fülemben általában a dallam és egy két mondat szokott csak megragadni a számokból, így nyilván egy gyors kereséssel egészen könnyen újra meg tudom őket hallgatni és ezzel valahogy a mókuskerék is leáll a fejemben.

Ehhez jön kapóra az Apple Music egyik funkciója, mely már dalszöveg részletek alapján is beazonosítja a számokat. Olyan, mint a Shazam, csak nem dallammal. Az iOS 12-ben debütált funkció egy egyszerű keresés után már azonnal listázza is a lehetséges találatokat Apple Music előfizetők számára.

Ahhoz, hogy megtaláld az agyadban újra és újra pörgő dalrészletet, nincs más dolgod, mint megnyitni az Apple Musicot és a jobb alsó sarokban a Keresés fülre navigálni. A felső beviteli mezőbe írd be, ami csak eszedbe jut a szövegből, majd alatta válaszd ki az Apple Music opciót. A Saját könyvtárban való keresés sajnos ebben az esetben nem fog működni.

Ahogy pötyögöd befelé a szöveget, már láthatod is, hogy a találatok elkezdenek pörögni, ahogy egyre több szót írsz be, remélhetőleg kiadva azt az opciót is, amire neked szükséged van.

És már mehet is a lejátszás. Főleg akkor, ha Apple Music előfizető vagy Ehhez most az iSTYLE jóvoltából egyből 3 hónap próbaidőt húzhatsz be az 1 hónap helyett (csak új előfizetők számára elérhető). Nincs semmi extra elkötelezettség, ha gondolod, bármikor lemondhatod a szolgáltatást, ami a 3 hónap lejárta után Egyéni előfizetéssel 1490 Ft-os formában folyatódik.

A három hónapos próbaidő elindításához kövesd a linket vagy scanneld be telefonoddal az alábbi QR-kódot:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!