imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Decemberi Apple Campus 2 videók


Gyorsan elrepült az előző hónap, itt a december, ami azt jelenti, hogy a drónpilóták is serényen repkednek az Apple Campus 2 építkezése fölött. El is készültek az e havi videók, nézzük, hogy áll most az Apple új főhadiszállása.

Az utóbbi időben már három ember is rendszeresen kiadott havi videókat az Apple Campus 2 építkezéséről: az első pionír, Duncan Sinfield, az őt követő Matthew Roberts és az újoncnak számító Al Diaz. Duncan Sinfield meglepő módon eddig még nem töltötte fel a legújabb adagot a YouTube-ra. Aki lemarad, kimarad, úgyhogy őt kihagyjuk a mostani áttekintésből – persze lehet, hogy csak megcsúszott kicsit.

Van viszont egy teljesen új versenyzőnk, a Sexton Videography, így kezdjük is most az ő videójukkal. Első próbálkozásnak nem is rossz a témában, a feliratok olyan nem olyan csillivillik, mint a többieknél mostanság, de nem is ez a lényeg. Az nagyon jól látszik, hogy belehúztak a munkások, gyakorlatilag teljesen elkészült kívülről a főépület, és a melléképületeken is az utolsó simításokat végzik. A parkolóházakat már beborították napelemekkel, a talajmunkák is a végéhez közelednek, és a parkosítás is megkezdődött. Izgalmas újdonság, hogy a fő átrium hatalmas üvegtáblái is a helyükre kerültek.

Folytassuk a sort Matthew Roberts decemberi videójával. Ő szokás szerint csinált néhány egészen közeli felvételt, jól megnézhetjük például a Tantau Avenue-hoz eső biztonsági „bódé” tetejét, ami engem hirtelen egy első generációs iPad hátlapjára emlékeztet. Észrevehetjük, hogy a nagy daruk egy kivételével eltűntek, ami azt jelenti, hogy tényleg a vége felé jár az építkezés – és majdnem teljesen eltűnt a Tim Cook piramis is!

Végül következzen Al Diaz legújabb videója. Nagyon művészire vette a figurát, a nyitó képsorokon a fák mögül tűnik elő az Apple Campus 2, mindez a Trónok Harca főcímzenéjére. Szokásához híven naplementekor kapta elő a drónját, így az ő videója kicsit különbözik az előző kettőtől. Legalábbis ebben, mert nem lett túl hosszú, és igazából semmi különlegeset nem mutat.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!