imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Dell Mobile Connect – újabb szintre lépett a Win-iOS szinkronizáció


A most frissült Dell Mobile Connect iOS alkalmazás eggyel magasabb szintre emeli az Apple mobileszközének és Windowst futtató PC-k együttműködését. 

Nem általánosan kimondható, hogy aki iPhone-t használ az Macet is, sőt… Tagja vagyok jó néhány Apple tematikájú Facebook csoportnak, melyben a leggyakoribb kérdések általában valamilyen szinkronizáláshoz vagy kapcsolatteremtéshez köthető problémák.

A Dell Mobile Connect app harmadik verziója egész komplex megoldásokat kínál azoknak a felhasználóknak, akik iPhone-jukat Dell laptoppal párosítva használják. Az alkalmazás használatához a telefonodon legalább iOS 11-nek kell futnia, míg a Dell laptopod nem lehet régebbi 2018-nál az XPS, Inspiron, Vostro, Alienware, vagy a G Series valamelyikéből és természetesen Windows 10 rendszerrel kell ellátva lennie, valamint fel kell telepítened rá a Dell Mobile Connect PC appot a Microsoft Store-ból.

Az új frissítés segítségével tükrözheted iPhone-od a laptopodra, valamint irányíthatod a telefonod a laptopod érintőkijelzőjének, valamint billentyűzetének és egerének segítségével. Továbbá lehetővé válik a fotók és videofájlok drag and droppos mozgatása a két eszköz közt. Sajnos a zenefájlokra és dokumentumokra még nem terjed ki ez az opció.

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a Folytonosság mintájára, elérhetővé válik hívások indítása és fogadás számítógépről, üzenetek és iMessage-ek kezelése, valamint értesítésedig is ugyanúgy megérkeznek. Kereshetsz a kontaktjaid közt, akiket aztán tárcsázhatsz is vagy azonnal üzenetet is írhatsz nekik.

Azt hiszem, erre mondják, hogy valóban hiánypótló app. Sajnos Dell gép hiányában én nem tudom tesztelni a párosítást, de ha akad köztetek, akinek megfelelő hardverei vannak az ügyhöz, kíváncsi lennék mennyire működik gördülékenyen a dolog.

Töltsd le a Dell Mobile Connectet az App Store-ból (iPhone – ingyenes)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!