imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Designváltás érkezhet az iCloudon


A beta.icloud.com-on már elérhető az új kinézet, mely egyelőre elég puritánnak ígérkezik. Letisztultabb felület és újra elérhető Emlékeztetők (Reminders) látható az új oldalon.

A vállalat nem sűrűn változtat a designon, és akkor sem nagyot. Az utolsó két frissítés az iOS 7-tel 2013 augusztusában, majd az iOS 11-gyel 2017-ben történt. Akkor kapta meg a mostani kék színvilágot és mozgó buborékos hátteret.

Az új verzió még nem érhető el élesben, csak a béta oldalon. Ezt szúrta ki Federico Viticci, aki azonnal posztolt is a változásokról Twitterre:

Az újítások közt a fehér háttéren kívül kisebb ikonok, újra megjelenő Emlékeztetők app és nyitókép is megtalálható. A kicsit ráncfelvarrott Emlékeztetők app a macOS Catalina és iOS 13 szeptemberi érkezésével új jelentőséget kap. Nem csak külseje, de funkciói is megújulnak, sokkal univerzálisabbá téve ezzel az alkalmazást.

Nektek bejönne ez a teljesen letisztult, puritán design? Vagy szerintetek még változni fog az élesedés előtt az oldal kinézete?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!