imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Divatújságírókat és -bloggereket hívott meg az Apple holnapra


Már csak egyet kell aludni. A mai nap folyamán valószínűleg még záporozni fognak a hírek a holnapi Apple-keynote-tal kapcsolatban. Az egyik legérdekesebb, a holnapi bemutatóval kapcsolatos hír hétvégén kapott szárnyra: az Apple számos divattal foglalkozó újságírót és bloggert hívott meg az eseményre. Természetesen mindenki az iWatch bemutatását sejti a háttérben.

Rendszerint főleg technológiával és számítástechnikával kapcsolatos újságírók kapnak meghívót az Apple eseményeire, no meg természetesen a legnagyobb napilapok és magazinok munkatársai. Most azonban többek között olyan lapokhoz és blogokhoz juttattak el meghívót, mint például a Marie Claire és a Fashionista. A Marie Claire munkatársát, Lea Goldmant életében először hívta meg az Apple, ezt nyilatkozta erről a Reutersnek:

Gyanítom azért [hívtak meg], mert egy hordható eszközt fognak bemutatni. Ez is azt bizonyítja, hogy az Apple komolyan be akar lépni a divat világába.

Az Apple természetesen elzárkózott az ezzel kapcsolatos kérdések elől. Lauren Indvik, a Fashionista főszerkesztője szintén pályafutása során először jutott meghívóhoz, és ő is az iWatch-ra gyanakszik:

Ez megerősíti azt, hogy olyan hordható eszköz fejlesztésén dolgoznak, ami nem csak a technológia iránt fogékonyak számára lehet érdekes, hanem a divatszakma számára is.

Ilyen biztosan nem lesz az iWatch: Jon Fawcett koncepciórajza. Forrás: Fuse Chicken.
Ilyen biztosan nem lesz az iWatch: Jon Fawcett koncepciórajza. Forrás: Fuse Chicken.

Az Apple az utóbbi időben egyébként elég sok új munkatársat vett fel a divatszakmából. Például ott van Paul Deneve, aki korábban az Yves Saint Laurent vezérigazgatója volt, most pedig az Apple különleges projektekért felelős alelnöke. Már ez a különleges projektek megfogalmazás is gyanús. Az Apple Store-okért felelős alelnök, Angela Ahrendts szintén a divatszakmából érkezett, hiszen ő volt a Burberry korábbi vezérigazgatója, aki majdnem megnégyszerezte a vállalat értékét a pályafutása során, ezért tiszteletbeli lovagi címet is kapott.

Azt már tudjuk, hogy a holnapi eseménynek helyt adó Flint Center lényegesen több férőhellyel rendelkezik, mint a szokásos Moscone West konferenciaközpont, az Apple ezerrel több újságírót ültethet a színpad elé. A most napvilágra került információk alapján már sejthetjük, hogy miért van szükség a több férőhelyre.

Egyre jobban izgulok. A holnapi Apple-bemutatót természetesen élőben közvetítjük itt az iMagazinon is a Handras.hu és Plastik Media blogokkal együttműködve, 18:00 órától. Szerintetek lesz holnap iWatch? Ezek a mi tippjeink.

Forrás: Reuters. A borítókép Jon Fawcett iWatch-koncepciója.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!