imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Dock használata Apple Watchon


Az Apple Watch Dockjáról gyorsan és könnyen érhetjük el a gyakran használt alkalmazásokat. Azonban azt is beállíthatjuk, pontosan mi jelenjen meg ezen a felületen. Lássuk a Dockra vonatkozó beállításokat.

Relatív keveset pötyörészem az órámat. Ennek az oka, hogy nem is nagyon van rá szükség: minden, amire kellhet, csupán egy koppintásnyira van. Ebben nagy segítség a Dock, hiszen alapértelmezett beállításon az Apple Watch itt listázza a legutóbb használt alkalmazásokat. Így itt általában mindig megtalálom az Üzenetek, a Nike és a Pulzusszám appot. Ezeket akár állandósíthatjuk is, így nem a legutóbb használt alkalmazásokat pakolja ide a Watch, hanem lényegében kitűzhetjük azokat, amiket napi szinten használunk.

Ehhez a Watch alkalmazás beállításai közt kell túrnunk egy sort. Nyissuk meg, és koppintsunk a Dock almenüre. A Dock rendezése szekcióban két lehetőség közül választhatunk: Legutóbbiak és Kedvencek. Előbbi értelemszerűen az éppen használt alkalmazásokat fogja előresorolni, utóbbinál viszont beállíthatjuk, hogy melyek kerüljenek ebbe a listába, sőt a sorrendet is megadhatjuk.

A lista variálásához nyomjunk a Szerkesztés opcióra a jobb felső sarokban. Itt a zöld plusz gombbal bővíthetjük, vagy a piros mínusszal elvehetünk. A sorrend változtatásához egész egyszerűen ragadjuk meg az elemek jobb szélén található fogantyúját és húzzuk a kívánt helyre. Ha a Kész gombra koppintunk akkor azonnal frissül a listázás az órán.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!