imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Donald Trump visszaváltott az iPhone-ra


Körülbelül egy éve, a San Bernardino-i ügy kapcsán szólította fel az akkor még csak elnökjelölt Trump a követőit az Apple bojkottjára. Ennek keretein belül maga is Androidra váltott. Most, hogy beköltözött az ovális irodába, a biztonsági szolgálat inkább egy iPhone-t adott neki.

Amint az ismeretes, Trump amerikai tiniket megszégyenítő lelkesedéssel használja a közösségi média különböző platformjait, különösképpen a Twittert. Egyes elemzők szerint győzelmét is részben ennek a szokásának köszönheti, mivel így sokkal több emberhez tudta eljuttatni bölcsességei.

3

Korábban ehhez az iPhone-ját használta, viszont miután az Apple nem volt hajlandó feltörni saját operációs rendszerét és készülékeit a San Bernardino-i lövöldözés nyomozása kapcsán, az akkor még csak üzletember Trump harcba hívta seregeit és az Apple általános bojkottjára szólította fel a szimpatizánsait.

Maga is Androidra váltott, méghozzá a pletykák szerint egy már akkor is igencsak öregecskének számító Samsung Galaxy S3-ra. Ezzel nem is volt különösebb probléma egészen addig, amíg el nem foglalta az elnöki széket. Nyilván a lehető legnagyobb titokban kell tartani annak az embernek a kommunikációját, aki a világ egyik szuperhatalmának vezetője. Nem véletlen váltott ki nagy felháborodást, hogy a potenciális elnök, Hillary Clinton gyakorlatilag egy citromailes emailcímről intézte az államügyeket is érintő levelezését. Barack Obama egy Jimmy Fallon interjúban mesélt arról, hogyan is néz ki egy elnöki telefon.

Az ex-elnök lényegében egy játéktelefont kapott a biztonsági szolgálattól, amivel sem telefonálni, sem kamerázni, sem üzenni nem lehetett. Az óvintézkedésekre szükség is van, Trump esetében állítólag komplett hackercsapatok szerveződtek, annak érdekében, hogy feltörjék az általa használt Androidot. Biztonsági szempontból tehát kezdett tarthatatlanná válni a helyzet, így nem volt mit tenni, kicsavarták az elnök kezéből az S3-at és egy iPhone-t tettek a helyére, hogy a továbbiakban azzal Twitterezzen.

Mindezt Trump közösségimédia-menedzsere és tanácsadója, Dan Scavino Jr. árulta el, aki nem csak azt erősítette meg, hogy az elnök valóban egy „új iPhone-t” használ már pár hete a régi és nem biztonságos Androidos készüléke helyett, hanem azt is, hogy posztjai javarészét tényleg saját kezűleg az elnök írja.

Vajon milyen iPhone-ja lehet? Lehet, hogy az új PRODUCT(RED) készülékbe szeretett bele?

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!