imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Doom és Wolfeinstein öröksége tovább él


12 évesen top iOS játékot fejleszteni? Nem lehetetlen! Főleg, ha olyan emberkkel dolgozhatsz, akik az FPS játékok alapjait fektették le és történetesen a szüleid.  

Donovan Braithwaite-Romero nem az átlagos 12 évesek táborát erősíti. Szülei legendának számítanak a játékiparban. Édesapja, John, a Doom és Wolfeinstein játékok megalkotásában is részt vett. Fiát már 9 éves kora óta segíti a programozási ismeretek megszerzésében. Így jöhetett létre a Gunman Taco Truck, Donovan első játéka, melyet személyes kedvence, a Gun Bros. és a taco ihletett.

Az játék alapsztorija a következő: zombiapokalipszis tör ki Amerikában, ezért egy fegyverekkel felszerelt tacós autóval északnak indulunk Kanadába. Amellett, hogy a veszélyes lényeket el kell pusztítani, az éhes túlélők számára tacókat kell dobálni.

A két szülő mindig kihívások elé állította fiát. A fejlesztés során úgy tekintettek rá, mint egy komoly kollégára. Édesanyja szerint, aki szintén fejlesztő, eddig egyik saját játéka sem ér fel azzal az élménnyel, amit a családi projekt útján szerzett. Az igen sikeres játéknak, melyet az Apple több országban is kiemelt már készül is a folytatása, de fiúknak a játék fejlesztése mellett az iskolára is koncentrálni kell, hiszen az éppen olyan fontos.

Forrás: App Store

Az Apple igen büszke az iOS-re fejlesztő fiatalokra, mára hagyománnyá vált, hogy minden évben a WWDC-n megemlékeznek a legfiatalabb és a legidősebb fejlesztőkön is. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen a cég mindent meg is tesz, hogy egyre több ember számára elérhető legyen a programozás: a Swift alapjait akár egy iPad segítségével is ellehet sajátítani. Ha te is belekóstolnál a kódolás alapjaiba, akkor nézz körül az iSTYLE akciós iPad Pró kínálatában!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!