imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Dr. Dre 16 év után új albumot ad ki


Dr. Dre, a Grammy-díjas amerikai hip-hop producer és rapper 16 év után egy új albummal fog kedveskedni a rajongóinak. A Beats Electronics alapítója tegnap előtt jelentette be az új lemez érkezését, amely kizárólag iTuneson lesz megvásárolható, illetve elérhető lesz Apple Musicon keresztül is. Az új album augusztus 7.-én jelenik meg.

Az album a „Compton – A soundtrack by Dr. Dre” nevet kapta. Compton egy Kaliforniában található város, itt született André Romelle Young (Dr. Dre) is. A bejelentés stílusosan a Beats 1  egyik műsorában hangzott el, a Dre által vezetett „The Pharmacy” keretei között. Az előadó megpróbálta a lehető legtovább titokban tartani, de az album elkészültével már semmi nem tartja vissza, hogy a nagyközönségnek is bemutassa az új számait.

Screen Shot 2015-08-03 at 10.53.57

Elmondása alapján az albumot a „Straight Outta Compton” c. film inspirálta, amely egyébként szintén ebben a hónapban lesz látható a mozikban először. A film az 1980-as évek közepén játszódik és öt férfi (Ice Cube, Dr. Dre, Eazy-e, DJ Yella és Mc Ren) zenei munkásságáról és akkori életéről szól. Az N.W.A. formáció akkoriban komoly port kavart, hiszen a dalaikban olyan dolgokat mondtak ki, amelyeket előtte nem mert senki. Így lett egy egyszerű kaliforniai bandából híres és hírhedt hip-hop formáció.

MV5BMjA1NTQ2Mjg2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzg2NzkzNDE@._V1__SX640_SY720_

A filmet végignézve Dr. Dre egyből nekifogott az új lemez készítésének, de a 2011-es próbálkozásával ellentétben ezt be is fejezte. A „Detox” című albuma ugyanis azért nem jelent meg, mert a felvételeket befejezve az előadó egyáltalán nem volt megelégedve vele. Rengeteg időt és energiát ölt akkoriban az új számokba, ennek ellenére a végeredményt mégsem osztotta meg a közönséggel.

A hivatalos albumborító és a számok címei is nyilvánosak. Ebből kiderül, hogy az új albumon olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Snoop Doggy Dogg, Xzibit, Eminem, Ice Cube és Anderson Paak. A teljes számlista:

 1.  Intro
 2.  Talk About It [ft. King Mez & Justus]
 3. Genocide [ft. Kendrick Lamar, Marsha Ambrosius & Candice Pillay]
 4. It’s All on Me [ft. Justus & BJ the Chicago Kid]
 5. All in a Day’s Work [ft. Anderson Paak & Marsha Ambrosius]
 6. Darkside/Gone [ft. King Mez, Marsha Ambrosius & Kendrick Lamar]
 7.  Loose Cannons [ft. Xzibit & COLD 187um]
 8. Issues [ft. Ice Cube & Anderson Paak]
 9. Deep Water [ft. Kendrick Lamar & Justus]
 10. One Shot One Kill [ft. Snoop Dogg]
 11. Just Another Day [ft. Asia Bryant]
 12. For the Love of Money [ft. Jill Scott & Jon Connor]
 13. Satisfaction [ft. Snoop Dogg, Marsha Ambrosius & King Mez
 14. Animals [ft. Anderson Paak]
 15. Medicine Mane [ft. Eminem, Candice Pillay & Anderson Paak]
 16. Talking to My Diary

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!