imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Drake 120 millióért csináltatott iPhone tokot


Ahogy mondani szokás: instant get…

Nem először számolunk be értelmezhetetlenül, indokolatlanul drága dolgokról. Az Apple környéke ráadásul különösen termékeny táptalajt ad ennek a mozgalomnak. Az aranyozott karbonszálas AirPods és az iPhone-ra műtött Apple Watch mellett szinte már sztenderdnek számít például egy gyöngykagyló hátlapos, arany díszítéssel megspékelt, 20 darab gyémánttal kirakott iPhone XS.

Amikor idáig ilyenekről olvastam, lelki szemeim előtt a orosz milliárdosok, arab olajsejkek és drogbizniszen meggazdagodott mexikói bárók lebegtek, mint célközönség. Noha az imént felsoroltakat továbbra sem vetem el, de a lista legalábbis kiegészítésre szorul a vérgazdag amcsi rapperek kategóriájával, akiket nem is értem, miért nem vettem fel magamtól elsőre.

 

View this post on Instagram

 

Because we can’t do basic! Diamond iPhone case cover for our friend @champagnepapi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by JASON OF BEVERLY HILLS (@jasonofbeverlyhills) on

Mindezt a felismerést Drake művész úrnak köszönhetem. Tudjátok, ő az, akit régen a telefonodon hívtál; aki tudja, hogy mi Isten terve, de azt mégsem, hogy vajon Kiki szereti-e. A számtalan rekordot tartó úriember ugyanis most berendelt magának egy iPhone tokot. De nem valami eBay-es 1 dolláros ingyenes házhozszállítósat, hanem egy

18 karátos fehérarany alapú, temérdek kék gyémánttal kirakott 400 ezer dolláros, azaz 120 millió forintosat, aminek a közepén egy böszme nagy fehérarany bagoly virít, két családi ház értékű gyémánttal a szeme helyén.

Alig várom, hogy kijöjjön az új iPhone, amivel nem kompatibilisek a régi tokok…

Forrás: Cult of Mac

Szerintünk azért egy Moshi tok se sokkal rosszabb 7 ezertől…

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!