imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Dropzone 3 – A drag & drop nagymestere


Ezúttal egy nagyon egyszerű, mégis nagyszerű appot hoztunk nektek, ami nagyban megkönnyítheti a fájlok másolását Macen.

A fogd és dobd módszerrel való fájlmozgatásnál nincs is egyszerűbb, ugye? Azonban, ha a megnyitott Finder ablakaink külön desktopokon vannak, akkor már nem is olyan egyszerű a dolgunk. Erre nyújt megoldást a Dropzone, ami a menüsorba beépülő modulként bármilyen elérési útvonalat képes egy kattintásból elérni. Az alkalmazáshoz akármilyen mappát vagy külső alkalmazást hozzáadhatunk.

Innentől már csak annyi a dolgunk, hogy a kijelölt fájlokat ráhuzzúk az app ikonjára és belehúzzuk a megfelelő helyre. Nagyjából ennyiben ki is merül az alkalmazás nyújtotta szolgáltatás, annyival kiegészülve, hogy a vágólapra helyezett fájlok egyből meg is jelennek a kezelőfelületen. Egyszerű, praktikus és egyszeri befektetést jelent. Próbáljátok ki és írjátok meg róla a véleményeteket!

Ne fizess túl sokat az alkalmazásokért, a Dropzone 3-t letöltheted a Setappon keresztül is! A havi előfizetésről és a Setapp előnyeiről itt olvashatsz bővebben.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!