imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Durva lesz az iPhone Edition árazása


Nemrég már írtunk az iPhone 8, avagy az iPhone Edition modell várható árazásáról, azóta azonban újabb hírek láttak napvilágot, amik miatt úgy néz ki, hogy a rosszabbik forgatókönyv valósul majd meg ősszel.

Az már biztos, hogy érkezik az OLED kijelzős, 5,8 hüvelykes iPhone, már a méreteket is tudjuk, erről pont tegnap mutattunk képeket. A várható árazásról is volt már szó egy hónappal ezelőtt, akkor még azt gondoltuk, hogy talán nem kell majd annyira mélyen a zsebünkbe nyúlnunk ősszel ha iPhone 8-at szeretnénk.

Sajnos most még két elemző Steven Milunovich – UBS, és Simona Jankowski – Goldman Sachs is megerősítette, hogy várhatóan 1000 dollár körül lesz az OLED kijelzős iPhone. A kisebb 128 GB-os modell 870-1000 dollár lehet, a nagyobbik 256 gigás pedig 1100 dollárt kóstálhat majd. Ez forintban számítva, hazai áfával artisjus matricával 340 000 illetve 440 000 forint körül lenne. Aúúúúú.

A fenti árazás azért lett hirtelen valószínű, mert nagyon úgy néz ki, hogy az iPhone 7-házában érkezik majd az iPhone 7s illetve 7s Plusz és ezek mellé érkezik az OLED kijelzős 5,8″-es iPhone Edition modell, ennek pedig nyilván meg fogják kérni az árát. Ha csak OLED kijelzős iPhone modellek érkeznének, akkor maradna a jelenlegi árazás, de 99 százalék, hogy nem így lesz. Sajnos.

Véleményem szerint igen veszélyes taktika ez az Apple-től. Kihoznak egy olyan készüléket, amitől elájulunk, mellé pedig egy unalmas 7s és 7s Pluszt, ez utóbbiakat pedig azokkal akarják majd megvásároltatni, akiknek nincs pénzük az Edition-re. Hasonlót legutóbb az Apple Watch-csal akart eljátszani az Apple, de már akkor sem jött be.

Korábbi iPhone 8 híreinkett ebben a dossziéban találod.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!