imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Durván felpörgött az iPhone X gyár


A kezdeti nehézségekből a csúszás és a csökkent gyártókapacitás ellenére elég szépen kilábalt az Apple. Mostanra már elképesztő mennyiségű iPhone X-et raknak össze, de a kereslet úgy tűnik még ennél is nagyobb.

Hatalmas sprintelésbe kezdett az Apple, már ami a világ iPhone X igényeinek kielégítését illeti. Az a helyzet ugyanis, hogy az eddig hírek alapján hatalmas az érdeklősédés a legújabb csúcsmodell iránt, és ettől még a szokásosnál is magasabb árcímke sem tántorította el a vásárlókat. Eleinte nem is az ár volt igazán a korlátozó tényező a szárnyalásban, hanem a gyártási nehézségek.

Nem elég, hogy szeptemberről novemberre csúszott a start, az első hetekben mindössze napi 50 000 – 150 000 darab készüléket tudtak csak összerakni a gyártósoron, ami édes kevés volt a keresethez képest. Mi is azzal riogattunk, hogy ebből nem nagyon lesz iPhone X a karácsonyfa alatt, és leginkább tavaszra érdekes számolni a beszerzéssel.

Aztán egy hónapja elkezdtek jönni a gyártás stabilizálásáról szóló hírek, amik mostanra értek a csúcsra. Legújabb jelentésében Ming-Chi Kuo, a KGI Securities Apple specialistája már

napi 500 000 legyártott iPhone X-ről beszél.

Pontosabban 450 és 550 ezer közé teszi a napi adagot – mindent még a sokszor tévedhetetlen jós sem tudhat két tizedesjegyre pontosan. Ez egyben meg is válaszolja azokat a cinikus felhangokat, amelyek szerint azért csökken világszerte az iPhone X szállítási ideje, mert nincs rá kereslet.

Forrás: Macrumors

Ez nem csak külföldön, hanem itthon is jó hír. Például a 64 gigabájtos, fehér iPhone X bizonyos iSTYLE üzletekben már készleten is van. Ha más modell tetszik jobban, akkor most már egy fokkal nyugodtabb szívvel adhatod le az előrendelésed, jó eséllyel a napi fél millió iPhone-ból hamarosan neked is jut egy.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!