imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ebben a Cadillac-ben több a techcucc, mint egy Apple Store-ban


Najó, egy kicsit túloztam, de nem sokat: van benne több iPad Pro, Mac mini és még okostévé is befért Play Station 4-gyel felszerelve. Ja és amúgy a legmagasabb szintig golyóálló…

A képeken egy 30″ Extended Cadillac Escalade látható, amelyet a kaliforniai székhelyű Lexani Motorcars hozott létre és keresztelt el Viceroy Editionnak. A királyi vonal felemlegetése egyáltalán nem tűnik túlzásnak elnézve a specifikációkat.

Az autó minden földi jóval meg van kenve, ami csak szem szájnak ingere lehet. Nyilván már az, hogy egy Cadillac Escalade-ről elég magas szintre pozicionálja az élményfaktort, de ezt sikerült még fokozni olyan finomságokkal, mint a csillagfényes eget idéző LED plafon, vagy a gyémántvarrású bőrfotel, hogy a repülőkön használt mechanikával felszerelt asztalokról már ne is beszéljünk. Megspékelve mindez egy B7-es golyóállósággal.

És arról még nem is beszéltünk, hogy milyen szórakoztató központot zsúfoltak bele extrának. Az oldalakon mágnesesen rögzített, így könnyedén levehető iPad Prók figyelnek – persze nem egy, rögtön kettő. A beltérben helyet kapó 48 inches hajlított okostévére pedig egy Mac minit kötöttek, hogy legyen min dolgozni. A munka után pedig jöhet a szórakozás, ugyanis mág egy PS4 is belefért a dobozba.

Az árról egyelőre nem lehet tudni részleteket, de nyilván csillagászati összegekről beszélünk, ami leginkább hollywoodi sztárok, sportolók és egyéb hírességek csoportját jelöli ki potenciális vásárlónak.

Forrás: CISION

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!