imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ebédelj Tim Cookkal!


A tavalyihoz hasonlóan idén is szerveznek egy jótékonysági célokat szolgáló ebédet Tim Cookkal. Legutóbb 610 ezer dollárt ér egy vacsora az Apple CEO-jával, mely összeget a Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights alapítvány kapott meg, és idén is ők a várományosai a legnagyobb licitnek. Az ebéd nagyjából egy órás lesz, és Cupertinóban rendezik, egy közösen egyeztetett időpontban.

Igazán nagylelkű, hogy a licitált összegen felül a nyertesnek már nem kell fizetni az ételért (az utazás költségeit nem állják), és két ember is megjelenhet a megbeszélt időpontban. A nyereményt egy éven belül kell beváltani Jelenleg 12 licit van, a legmagasabb 62 500 dollár, de május 13-ig bárki licitálhat, aki rendelkezik olyan hitelkártyával, amin van megfelelő fedezet, és átmegy a szervező Charitybuzz ellenőrzésén.

Forrás: MacRumors, borítókép: Business Insider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!