imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ébresztőóra beállítása Apple Watch-on


Az Apple Watch nemcsak az aktív óráinkban hasznos, hanem akkor is amikor alszunk. Lássuk hol állíthatunk ébresztőórát az Apple okosóráján.

Nyílván, aki már rendelkezik vele az találkozott az ébresztőóra funkcióval, viszont sokan nincsenek tisztában vele, hogy erre is lehet használni egy Apple Watch-ot. Igaz, szólnak pro és kontra érvek is mellette. Pro mellett álljon, hogy nem üvölt semmi a füledbe amikor felkelsz, az óra fokozatosan pöcögtetni kezdi az ember csuklóját, sőt ha az órában alszol, kiegészítő alkalmazásokkal monitorozhatod is azt.

És kontra, hogy ez mind szép és jó, de másnap biztos, hogy töltéssel kell kezdened a napod, ugyanis a Watch aligha bír ki két teljes napot egyetlen töltéssel. A funkciót egyébként könnyen megtalálhatjuk a menüben, mindössze néhány koppintásra van:

  1. Nyomd meg a Digital Crownt
  2. Koppints a vekker ikonra
  3. Csinálj egy új időpontot
  4. A korona tekerésével állítsd be a kívánt időt

A Digital Crown dupla megnyomásával azonnal visszaugorhatsz a Watch Face-hez. Ha nem szeretnél az apró kijelzőn pötyörészni, ugyanezt megteheted Siri segítségével is. Ehhez hosszan tartsd lenyomva a Digital Crown és mondd: Set an alarm for 8 am. Az ébresztőóra beállítása Apple Watchon ennyire egyszerű.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!