imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyílik az iSTYLE adventi naptára

Bomba jó karácsonyi ajánlatok az iSTYLE-tól!

Edzés automatikus szüneteltetése Apple Watchon


Bár nem minden Apple Watch modell tartalmaz GPS-t, generációtól függetlenül mindegyik tudja mikor vagy aktív mozgásban. Ennek köszönhetően, az edzések közben az óra akármikor képes magától szüneteltetni az edzést, amikor éppen pihensz. Lássuk, hogyan működik!

Az Apple Watch egyrészről baromi jól ötvözi a számítástechnika adta lehetőségeket a divattal, másrészt kétségkívül elsőrangú fitnesz eszköz. Nem is csoda, hiszen pontos mérésekkel képes az edzéseket nyomonkövetni, azok alapján pedig pontosabb képet adni a fejlődésről. A sportoláshoz pedig néhány kényelmi funkciót is kapunk az Apple-től, mint például az edzés automitkus szüneteltetését, amit néhány koppintás útján te is beállíthatsz.

Ezt az opciót az iPhone Watch alkalmazásán keresztül találjuk meg. Nyissuk meg az appot, és görgessünk az Edzés menüpontig. A Futás autom. szünetelttése felirat melletti csúszka elhúzásával határozhatjuk meg, hogy amikor megállunk, akkor az óra automatikusan szüneteltesse az edzést, így nem kell az izzadt kezünkkel összefogdosni az órát. Ezt a funkciót egyébként az Apple Watch nem csak a gyári Edzés alkalmazáson keresztül tudja, hanem külső futó appokkal is működik, mint például a Nike+ Run Club.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!