imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egészség és Tevékenység adatok biztonsági mentése


Új iPhone beállítása esetén az Apple Watchot szét kell választanunk az előző készüléktől és az újhoz kell regisztrálnunk. De mi történik az Egészség és Tevékenység adatokkal, ha egy másik telefonhoz kapcsolódik az Apple Watch?

Ez a témakör olykor ismét felbukkan, hiszen nem teljesen egyértelmű hogyan is történik pontosan az Apple Watch biztonsági mentése. Egy korábbi cikkünkben már boncolgattuk a témát, viszont nem tértünk ki az Egészség és Tevékenység alkalmazás által tárolt adatokra. Amikor szétváltunk egy iPhone-t és egy Apple Watch-ot, akkor az óra automatikus biztonsági másolatot készít az iPhone-ra.

Ezt a mentést nem tudjuk külön nyomon követni, az iPhone mentései fogják eltárolni az iCloudban. Korábban gondot okozott, hogy egy esetleges frissítés vagy készülék váltás után az Egészség és Tevékenység alkalmazás adatai elvesztek. Ennek az oka az volt, hogy ezeket az adatokat nem tárolta az iCloud. Az iOS 11 vagy frissebb rendszereknél viszont már igen, így ha azonos Apple ID-val jelentkezünk be egy új iPhone-on, akkor ezeket is visszaállíthatjuk biztonsági mentésből.

Az Apple Watch új készülékhez való párosításának feltétele, hogy a régiről előbb le kell csatlakoznunk, az óra egyszerre egy készülékhez csatlakozhat. A szétválasztást és újrapárosítást a megszokott módon a Watch alkalmazásban tehetjük meg.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!