imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy cseppnyi romantika a legújabb iPhone 7 Plus reklámban


Egy pezsgő nagyváros, két fiatal, akik közt érezni a szikrát, és az Apple porté móddal ellátott telefonja, az iPhone 7 Plus. Persze nem csak ezek miatt működik a cupertinóiak legújabb videója: olyan hangulatot áraszt a reklám, mint amilyet már régóta nem láthattunk az Apple-től.

Amikor Apple reklámot néz az ember, akkor egy kicsit mindig jó érzés embernek lenni, hogy átérezhetjük újra és újra azokat a kézzel nem megfogható dolgokat, amik nagyban meghatározzák az emberi mivoltunkat. Ilyen például az egymás iránt mutatott empátia, a csorda szellem, vagy a szerelmi/érzelmi vonzalom egy másik embertársunk iránt. Persze, ez utóbbi egy olyan dolog, amit nehéz lenne definiálni, körbeírni. Éppen ezért zseniális, amikor egy reklámfilmnek a rövid terjedelme ellenére sikerül egy ilyen feelinget átadni csupán néhány snitt alatt, megfelelő színészekkel, zenével és képnyelvi gesztusokkal.

Az Apple legfrissebb iPhone 7 Plus reklámja a telefon dupla kamerájából adódó porté módot hivatott bemutatni, szokás szerint az eredeti fotókat rávágva a felvételekre. A The City címet viselő videóban egy párt láthatunk, akik a külvilágot kizárva örökítik meg az emlékeiket az iPhone-juk segítségével. Ezek valóban olyan szituációk, amikor meg se fordul a fejünkben, hogy fényképezőgéppel fotózzunk, hiszen a lényegi részleteket a telefonok kamerája is képes megörökíteni, ebben persze nagyban közrejátszik az iPhone 7 Plus-ba elbújtatott tele objektív.

A szisztéma hasonló, mint a korábban bemutatott “Take Mine” videóban, ahol a hölgy hazatérve szülővárosába mindenkiről készít egy portrét. A jelen videó hangulatfelelőse Walter Martin Sing to Me című száma, amit nagyon eltaláltak az Apple-nél.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!