imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Egy iPhone három felvétel? – DoubleTake


A tavalyi iPhone Keynote videósok számára egyik legérdekesebb rész az volt, mikor bemutatták hogyan képes egyszerre két videófelvételt rögzíteni az új hardver. Most pedig az alkalmazás elérhetővé vált, így mi is kipróbáltuk.

Az alábbi videóban részletesen kitárgyaljuk a DoubleTake by FiLMiC Pro app erősségeit és gyengeségeit. Ha pedig szövegpárti vagy, nyugodtan olvass tovább.

A DoubleTake bár hozza azt, amit a Keynote után várhattunk tőle, de hogy őszinte legyek kissé izzadságszagúra sikeredett a dolog. Nem véletlenül lett végül ingyenes az app, ami a professzionális felhasználókat célzó FiLMiC Pro esetében eléggé meglepő húzás.

Az alkalmazás képes egyszerre két 1080p-s felvételt elmenteni max 30fps-ben, bármely lencse esetében. Erre sajnos máig nem derült fény, hogy miért nem képes 4K felvételek rögzítésére. Először valami hardveres limitre gondoltunk Viktorral, viszont miután láttuk, hogy képes az iPhone 11 Pro emellett még az egész műveletről képernyőfelvételt is készíteni, kissé megingott a hiedelmünk.

A felülete se éppen a legimpozánsabb darabra sikerült. Leginkább olyan érzés fogott el minket, mint ha az egyik fejlesztő rábízta volna a gyerekére a feladatot, hogy kisfiam/kislányom van fél napod összerakni a felhasználói felületet. Működik, de eléggé döcögősen teszi azt.

Mindenesetre a DoubleTake ingyenes, így akinek bármilyen iPhone 11 készüléke van adjon neki egy esélyt, már csak azért is, hogy lássa mire képes ez a zsebében lapuló kis eszköz. Kirándulós vlogokhoz vagy tárgyfelvételekhez így is egy jó lifehack lehet, viszont komolyabb videózásban nem bíznánk meg benne.

Töltsd le a DoubleTake by FiLMiC Prót az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch – ingyenes)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!