imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy napom – Google Glass videó


Kaptam kölcsön egy Google Glass szemüveget, és természetesen nem hagytam ki a lehetőséget, felvettem vele egy napomat videóra. Tulajdonképpen a saját szemszögemből nézhetitek meg mit csináltam vasárnap. Persze a videó rövidített vágott verziója a napomnak és szigorúan 12-es karikával, ne számítsatok explicit tartalomra. :)

Google Glass – Sunday from Andras Horvath on Vimeo.

Kapcsolódó blogposzt tapasztalatokkal a handras.hu-n olvasható. Lacival hamarosan jelentkezünk egy bővebb Google Glass teszttel itt az iMagazinon, biztosan sokan kíváncsiak vagytok, hogy mire képes egy okosszemüveg.

 

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!