imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Egy sor új Apple TV+ tartalom érkezik


Az Apple ma újabb tartalmak indulási és folytatási dátumát jelentette be az idei év tavasz/nyári szezonjára.

Amazing Stories – 2020. 03. 06.

A Steven Spielberg nevével fémjelzett, mostanában nagyon népszerű antológia sorozat március 6-án kerül az Apple TV kínálatába. A 80-as években ezen a néven futott sorozat remake-je volt az első, amit a vállalat kiválasztott streaming szolgáltatásának elindulásakor.

A sorozat minden egyes rész más témát dolgoz fel, csakúgy, mint a Black Mirror vagy a Twilight Zone. Az Apple szerint az epizódok egy, a mai legkreatívabb filmkészítők, rendezők és írók lencséjén át látható csodálatos világba kalauzolja majd el a nézőközönséget.

A sorozatban olyan színészeket láthatunk viszont, mint Dylan O’Brien (Maze Runner és Teen Wolf), Victoria Pedretti (You), Josh Holloway (Lost és Yellowstone), Sasha Alexander (Rizzoli & Isles és Shameless), valamint Robert Forster (Twin Peaks).

Central Park – valamikor nyáron

Az Apple TV+ animált sorozata megszólalásig hasonlít a nálunk a Comedy Centralon futó Bob Burgerfalodájához. Nem csoda, hisz mindkét rajzfilmsorozat készítője Loren Bouchard. Ebben a zenés animációs sorozatban viszont nem Belcher család és hamburgerező szerepel, hanem Tillmerman család és Central Park. Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs, valamikor nyáron jöhet a mese.

Defending Jacob – 2020. 04. 24.

A Chris Evans és Michelle Dockery párosával erősítő drámasorozat április 24-én érkezik a képernyőkre. A történet egy massachusettsi kisváros sokkoló bűntetteit tárja fel, valamint végigköveti a kerületi ügyész életében zajló megosztó kettős eseményeket.

Home Before Dark – 2020. 04. 03.

A Home Before Dark egy gyermek újságíró, Hilde Lysiak történetét követi, aki Brooklynból egyenesen édesapja tóparti szülőfalujába költözik. Igazság utáni vágya egyből egy régóta lezárt ügy nyomaira vezeti.

Home – 2020. 04. 17.

A dokumentum sorozat, mely a világ leginnovatívabb házötleteit mutatja be, április 17-én landol az Apple TV+-on. A hivatalos infók szerint az epizódokban olyan különböző forradalmi ötleteket ismerhetünk majd meg, melyek megvalósítása nem csak a képzelőerő számára kihívás.

Trying – 2020. 05. 01.

Az Egyesült Királyságban játszódó sorozat a Jason (Rafe Spall) és Nikki (Esther Smith) által alkotott páros életén keresztül mutatja be milyen felnőni, megállapodni és találni valakit, aki szeret még akkor is, ha a családalapítás nem úgy megy, mint ahogy tervezték.

Dear… – 2020. 06. 05.

Még egy dokumentum sorozat érkezik a nyár elején. A Dear Apple levelekből készült reklámokon felbuzdulva most egy olyan sorozatot láthatunk majd, mely híres embereknek írt levelekbe enged bepillantást.

A sorozatban többek közt olyan híres személyek vállaltak szereplést, mint Oprah Winfrey, Gloria Steinem, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland, Big Bird és még sokan mások.

Valamint a február 7-én induló “Mythic Quest: Raven’s Banquet” sorozatot helyből meghosszabbították egyből egy második évaddal.

Forrás: Apple TV Newsroom

Van olyan a fenti listából, ami kifejezetten érdekel és biztosan meg fogod nézni?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!