imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy videóban mind a 70+ új emoji, ami még a hónapban érkezik iOS-re


Az iOS 12.1 bétájában már ott vannak, csak idő kérdése, hogy te is használhasd őket. Egy jó DNS emoji hiányzott már, mi?

Az Unicode Consortium már februárban bejelentette, hogy az Unicode 11.0-ás kiadása magával hozza majd az Emoji 11.0 kiadást, ami meg 157 új hangulatjelet hoz magával. Igaz, ebből körülbelül csak 70 lesz teljesen új karakter, a maradék a különböző haj, bajusz és bőrszínek permutációja.

Korábban, az Emoji Világnapja alkalmából már kaptunk egy kis ízelítőt, most viszont már az iOS 12.1 bétáját használók aktívan is próbálhatják az új hangulatjeleket, így kicsit részletesebb betekintést is kaphatunk homár, teniszlabda, poroltó és WC-papír és társaik megjelenésébe természetes élőhelyükön. A MacRumors volt olyan jó, hogy videóra vette és tematizálta az összeset, íme:

Az iOS 12.1 várhatóan már a hónap végén megérkezik a felhasználók szélesebb körébe és az emojikon felül talán egy valamival fontosabb fejlesztést is magával fog hozni: rendesen fognak tölteni az iPhone XS-ek.

Megjegyzés: a „gratulálok, emoji van Mac Pro meg sehol“ típusú kommentek elkerülése végett tegyük hozzá gyorsan, hogy az emojikat nem az Apple, hanem az Unicode „fejleszti“, Cupertino egyszerűen csak implementálja a legfrissebb szabványt, így egyben az emojikat is. Tehát nem, nem emiatt halt meg Steve Jobs, drága az iPhone és szépíti a szelfiket az előlapi kamera.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!