imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egymás mellett videón az iPhone 7, 7s, 7s Plus és az iPhone 8


Végre teljes valójában is láthatjuk, hogyan fog kinézni az iPhone 7s Plus, ami ugyan megtartja az eredeti formavilágot, mégis jelentős küllembeli váltáson ment keresztül. Üveg hátlap fém kerettel jöhet?

Az iPhone-ok alap és s generációi jellemzően külsőre mindenben megegyeznek, kivéve néhány apró eltérést, mint például az iPhone 4 és 4s eltérő antennacsíkjait. Néha egy-egy új színt is bevezet az Apple. Emlékezzünk vissza 2013-ra, amikor az iPhone 5s-t már arany házban is meg lehetett vásásrolni. Ennek ellenére az iPhone 6 és iPhone 6s kinézetében nulla különbözőségek száma. Viszont az iPhone 7s Plus (bár a neve még bármi lehet) nem kicsit újít, hiszen az iPhone 8 mellett már édeskevés lenne két, az iPhone 7 dizájnjával megegyező telefont piacra dobni, még ha azok jelentős újításokat is tartalmaznak.

Az egyik ilyen például az indukciós töltés: valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy hasonló üvegborítást fog kapni a hátlapon az iPhone 7s és az iPhone 7s Plus is. Nem ez az egyetlen dizájnelem, amit a csúcsmodellből átemelt Jony Ive csapata: az olcsóbb modellek szintén rozsdamentes acélkerettel fognak rendelkezni, akárcsak az iPhone 8. Nagy örömömre eltűntek felülről és alulról is az antennacsíkok, az átok, ami 3 éve kísérti az Apple telefonjait. Ugyan például a matt fekete iPhone 7-en már szintén nem látszottak, de az arany és a rozé arany kivitelekben ez a probléma továbbra is fennállt.

Az iPhone 7s és iPhone 7s Plus két legnagyobb újítása minden bizonnyal a már említett vezeték nélküli töltés és a gyorstöltés lesznek, a szokásos kamera és teljesítményjavulások mellett. De a fenébe is, kit érdekelnek? Évek óta várjuk az üveg iPhone-t. Reméljük, nem lesz nagyon sérülékeny vagy legalább is nem annyira, mint az iPhone 4 és 4s volt (igaz, ott igen vastag üveget használtak).

Forrás: 9to5mac

Az indukciós töltésről és az új iPhone-ok mellé csomagolt 10 wattos gyorstöltőről részletesebben írtunk korábban, ha lemaradtál róla, még nem késő bepótolnod. Ha az új iPhone-oknak legalább akkora wow faktora lesz, mint az új szuperkijelzős iPad Próknak, akkor az Apple ismét valamit nagyon jól csinál. Lehet, hogy még nem szóltunk, de a 10,5″-os új iPad Pro már készletről megvásárolható.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!