imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egyre biztosabb iWatch hírek érkeznek


Már a szeptember 9-én esedékes Apple keynote meghívójának kiküldése előtt felrobbantak az iWatch hírek, és igencsak hiteles forrásból érkeztek információk.

A Re/code eddig is megbízható forrásnak bizonyult, hiszen Walt Mossberg a főszerkesztő, ő pedig nem hoz le mindenféle kamu pletykákat. Pár napja jelent meg egy rövid írás John Paczkowskitól a Re/code-on, ebben pedig biztosra veszi, hogy szeptember 9-én mutat be az Apple egy hordható eszközt. Ezt írja John:

Az Apple szeptember 9-én tervez bemutatni egy új hordható eszközt a két új iPhone mellett. Az eszköz előreláthatólag jól együttműködik majd az Apple HealthKittel és az új HomeKit platformokkal. Természetesen jó lenne a csuklónkón lévő eszközzel vezérelni az otthoni világításunkat, vagy – ez már csak tiszta spekuláció – navigálhatnánk vele a TV készülékünkön. Ahhh. Esetleg változhat bármi szeptember 9-ig? Természetesen ez lehetséges, de kötve hiszem.

Az Apple természetesen nem kommentálta az értesülést. Mi viszont kommentáljuk, ugyanis a fenti írás megjelenése óta történt pár érdekes dolog.

Először is, a Samsung és az LG is sietve megszellőztette a saját okosórájukat. Ezeket csak az IFA-n akarták bemutatni, de az iWatch hírekre gyorsan kiraktak egy kis előzetest. Íme:

iwatch002

Aztán még aznap este pedig az Apple is kiküldte a meghívókat, és olvasgatva a kommenteket, rengetegen láttak bele az Apple logó levelének az árnyékába egy napórát, ami egyértelműen csakis egy Apple okosórára utalhat. Erről itt írtunk, ha esetleg lemaradtál volna.

Persze lehet, hogy hülyeség az egész, és csak az Apple marketingesei szivatnak minket a meghívó grafikájával, de hamar kiderült, hogy a szeptember 9-én esedékes keynote, abban az épületben lesz ahol Steve Jobs 30 éve bemutatta az első Macintosht. Ez nem lehet véletlen. Arról nem is beszélve, hogy a Flint center mellé még egy hatalmas épületet is épít az Apple, lásd ma reggeli cikkünket. Nem kérdés, hogy valami nagy dobásra készülnek.

Mindent összevetve igencsak biztosnak látszik valamilyen hordható eszköz bejelentése. Hogy ez óra lesz-e vagy valami más, azt senki sem tudja, és az is valószínűsíthető, hogy ha be is mutatnak ilyet, megvásárolni majd csak jövőre lehet majd, hiszen már biztosan kiszivárgott volna pár alkatrész, egy gyártás alatt lévő termékről.

Ha Walt Mossberget összerakjuk az Apple meghívóval, plusz az egészhez hozzáadjuk az ikonikusnak számító helyszínt majd az egészet megfűszerezzük Eddy Cue kijelentésével, miszerint az elmúlt 25 év legütősebb Apple termékpalettáját láthatjuk idén, akkor még a végén az a kép is igaz lehet amit csupán mókából gyártottam a reggeli KV mellé, és az Instagramra posztolt ki Anna:

PS: a fenti szöveg az Apple Super Bowl reklámjának egy feldolgozása, ez a reklám futott le Steve mögött az első Mac bemutatása után abban a Flint Centerben ahol idén is lesz egy keynote.

Tizenegy nap múlva ne csináljatok programot!

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!