imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egyre több iPhone X bukkan fel Cupertino környékén


Természetes csak Apple alkalmazottak lehettek olyan szerencsések, hogy a hivatalos rajt előtt napi szinten használhatják az újdonságot, így Cupertino környékén érdemes szemfülesnek lenni. Képek, videó!

Úgy látszik, most hogy szeptember 12-én bemutatták, az Apple már nem olyan szigorú az iPhone X nyilvános jelenlétével kapcsolatban. Valószínűleg a tesztelésre jogosult alkalmazottak zöld utat kaptak, hogy kivigyék az iPhone X-et az utcára is, így mi is egyre több vadon élő példányt láthatunk. Feltéve, hogy a környéken élünk, ennek hiányában jobb híján csak képeken és videókon.

Szemben az iPhone 6, 6s, 7, és 8-cal, az iPhone X-et első ránézésére is igen könnyű felismerni, mind az edge-to-edge kijelző, mind a szenzorsziget igen szembeötlő jelenség, a vertikális duplakameráról már nem is beszélve. Ahogy az egyik szemfüles AppleInsider olvasó, Omarcast megjegyezte:

Ha nem lenne a kivágás, senkinek nem tűnt volna fel. A kijelzősziget lesz az új fehér fülhallgató vagy a Home gomb – ez különbözteti majd meg az iPhone-t a többi telefontól.

Lots of iPhone X being openly carried around by Apple employees.

A post shared by AppleInsider (@appleinsider_official) on

Fentebb egy San Franciscóban rajta kapott példány és a tulajdonosa látható. Az Apple természetesen már jóval a bemutató előtt elkezdte valós környezeteben is tesztelni a készülékeket, hiszen ekkor derül csak ki igazán, hogy miként teljesít napi használatban az iPhone X. Persze ez az eljárás magában hordozza a veszélyt, hogy az egyik óvatlan alkalmazott esetleg egy kocsmában hagyja a telefont (ez történt ugyanis az iPhone 4-gyel), vagy hogy lefotózzák, mint ahogy az alábbi képen is látható készülékkel történt egy héttel a Special Event előtt.

First iPhone X spotted in the wild #essential #arthurfist

A post shared by AppleInsider (@appleinsider_official) on

Alább egy másik iPhone X látható, amelyet egy Reddit felhasználó szúrt ki. Ennél a képnél további érdekesség, hogy teljes pompájában csodálhatjuk meg az úgynevezett dinamikus háttérképet is. Az exkluzív funkció nem pontosan úgy működik, mint az iPhone 6s-ben bemutatott Live Wallpaper, melyet ugye erősebb lenyomással hozhatunk működésben. Ezzel szemben a dinamikus háttérkép egy folyamatos, látványos animációt jelent. A dologról videó is készült, melyet a Redditen nézhettek meg.

Végezetül pedig még néhány további kép, melyeken többek között láthatjuk, hogyan mutatnak majd a tokok a csúcsmodellen, illetve hogy edge-to-edge gyönyörű OLED kijelző ide vagy oda, egy rosszul megválasztott háttérkép milyen könnyen elrontja a készülék esztétikáját.

Forrás: AppleInsider és 9to5mac

Valószínűleg a legtöbb olvasónk nem Apple alkalmazott, így kénytelenek lesznek még várni az iPhone X vásárlással, készletektől függően megeshet, hogy egészen a következő év tavaszáig. Ha nem bírod addig, de már nagyon kell egy korszerű hardver, akkor érdemes lehet fontolóra venni egy iPhone 8 beszerzését.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!