imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egyszeri YouTube értesítés beállítása iPhone-on és iPaden


Idegesítenek a YouTube értesítések? Mutatjuk hogyan tudod zanzásítani őket!

A YouTube mára elsődleges tartalomfogyasztási platformmá vált sokak számára. A videómegosztón lehetőségünk van a kedvenc feltöltőinktől értesítést kérni, amikor új videó kerül a csatornájára. De, ha több tíz vagy akár száz olyan felhasználó is van, akit heti rendszerességgel követünk, akkor meglehetősen káoszossá válhatnak a telefonunk értesítései.

Egy új funkciónak, az úgynevezett digest értesítéseknek köszönhetően napi ütemezett összefoglalókat kérhetünk. Körülbelül úgy kell elképzelni, mint a nyomtatott sajtó idejében a lapzártát: tól-ig minden belekerül, ami aznap történt. Ez egy nagyon kényelmes funkció, hiszen napi egyetlen értesítés jön az aznapi termésről, ráadásul mi adhatjuk meg, mikor szeretnénk megkapni, például az esti órákban, amikor egyből meg is tudjuk nézni.

Az összesített értesítést így tudod beállítani:

  1. Frissítsd a YouTube alkalmazást a telefonodon (13.16 vagy újabb)
  2. Indítsd el az appot és koppints jobb felül a profilodra majd a Settingsre
  3. Nyomj a Notifications fülre
  4. Kapcsold be a Scheduled digest opciót
  5. Koppints rá és add meg milyen időpontban érkezzen az összefoglaló

Ezzel a funkcióval nem csak új értesítések érkeznek zanzásítva, hanem a kommentekre kapott reakciók, szavazásról értesítések és a többi.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!