imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ekkorra várható az idei iPhone-ok bemutatása


Ahogy rákanyarodunk a nyári szezon utolsó heteire, ismét közeleg az iPhone-láz, azaz, hogy mit mutat be idén az Apple és mikor? Előbbiről ezúttal sem vagyunk információ híján, de már az időpontra is vannak megalapozott találgatások.

Ha szeptember, akkor iPhone. Idén 11. éve, hogy ez tartja lázban a tech sajtót és a felhasználókat egyaránt, az internetet ilyenkor jellemzően elözönli a hír áradat, mindenki az Apple-re figyel. Na, de mikorra várható az 2018-as iPhone-ok bemutatása?

Az Apple többnyire konzisztensen tartja magát a fontos események szabályszerűségéhez. A figyelmesebbek például észrevehették már, hogy mostanában szereti keddenként kiadni a szofverfrissítéseket a cupertinóiak, vagy azt, hogy az elmúlt 6 év során keddre vagy szerdára esett a szeptemberi bemutató.

Tim Cook

Továbbá az is feltűnhetett, hogy ugyanezen időszakban rendszerint szeptember első két hetében mutatkoztak be az új iPhone-ok, így máris 4 időpontra szűkíthetjük a kört: negyedike, ötödike, tizenegyedike és tizenkettedike. Ezt a kört tovább szűkíthetjük az amerikai munka ünnepével (Labor Day), amit mindig szeptember első hétfőjén tartanak.

Az elmúlt 6 év során, amikor ez a nap harmadikára vagy korábbi időpontra esett, minden esetben a rákövetkező napon tartották a Keynote-ot. Ha ötödikére vagy azutánra, akkor pedig mindig a rá következő szerdán volt a nagy nap.

Az elmúlt évek bemutatói az alábbi napokra estek:

  • iPhone 8/8 Plus (2017) – szeptember 12., kedd
  • iPhone 7/7 Plus (2016) – szeptember 7., szerda
  • iPhone 6S/6S Plus (2015) – szeptember 9., szerda
  • iPhone 6/6 Plus (2014) – szeptember 9., kedd
  • iPhone 5S (2013) – szeptember 10., kedd
  • iPhone 5 (2012) – szeptember 12., szerda

Mivel idén szeptember 3-ra esik az amerikai munka ünnepe, ezért követve az elmúlt évek tendenciáit idén tizenegyedike vagy tizenkettedike jöhet számításba. Előbbi ikonikus dátum az amerikai történelemben, ilyenkor a sajtó többnyire a megemlékezéssel van elfoglalva, ezért nagy esélyt adhatunk a szeptember 12-i dátumnak.

Forrás: CNET

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!