imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Eladó Eddy Cue háza


Eladósorba került Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásaiért és szoftvereiért felelős alelnökének a kaliforniai Los Altosban található háza. Az egy család számára tervezett földszintes, 345 négyzetméteres épület – mely egy 1700 négyzetméteres telken fekszik – nyolc napja van az ingatlanpiacon.

A házat 2004-ben építették, 3 és fél fürdőszoba található benne. (Az amerikai fél fürdőszoba kifejezés tulajdonképpen a vécét és mosdót jelöli.) A hirdetést a Realtor ingatlanközvetítő cég weboldalán tűnt fel, a környéket „csendesnek” és „nyugodtnak” írják le, előnyként említve, hogy közel található Mountain View-hoz, ahol a Google és a LinkedIn főhadiszállása található. A Realtor ezt írja a házról:

A főbb helységekben csodás fapadló található, a nyitott konyha és a nappali mennyezetét szintén fával burkolták. Álomotthon lehet azok számára akik szeretik a világos, természetes fénnyel teli nyitott tereket.

Eddy Cue ház Eddy Cue ház

A házhoz három autót befogadó garázs tartozik (ami kicsit kevésnek tűnik, szerintem Eddynek több Ferrarija van), a kertben pedig úszómedence és jakuzzi is van. Nekem egyébként a képek alapján annyira nem jön be a ház, mondhatni nem illeszkedik az Apple stílusába. :) Bár a nyitott terek tényleg jók.

Eddy Cue ház Eddy Cue ház

Ha viszont neked bejön, és van hirtelen mozgósítható 3 millió 895 ezer dollárod (vagyis kicsit kevesebb mint 1 milliárd forintod), akkor gyorsan csapj le a négy hálószobás házra.

Eddy Cue ház Eddy Cue ház Eddy Cue ház

Ha kíváncsi vagy a többi képre, a Realtor oldalán nézheted meg őket.

Forrás: AppleInsider. Képek: Realtor.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!