imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elég bizarr koncepcióképek érkeztek a hajlított iPhone-ról


Martin Hajek rendereivel már több ízben találkozhattatok itt az iMagazinon, a dizájner kitűnő trendérzékkel és rendkívüli sebességgel szokta vizualizálni az éppen aktuális Apple körüli híreket. Ezúttal sincs ez másképp, nézzétek meg, milyennek álmodta meg a hajlított iPhone-t.

Még ki meg sem száradt a tinta tegnap reggeli cikkünkön, melyben Gurman legfrissebb információról számoltunk be, Martin Hajek máris kidobott egy adag koncepcióképet elképzeléseiről a hajlított iPhone-ról.

Az alapanyagul szolgáló hír nagyon röviden annyi, hogy Gurman kismadarai szerint 2021-ben jelentős változásokon megy majd keresztül az iPhone mind funkcionalitásban, mind kinézetben. A dátum igazából reálisnak tűnik, az iPhone X által elhozott, és feltehetően odáig ki is tartott formaterv eddigre már 4 éves lesz, épp aktuális lesz egy kis vérfrissítés.

Az emésztgetésre szoruló rész nem ez, hanem, hogy milyen is lesz az az állítólagos új fizikai test. Gurman arról számolt be, hogy az Apple egy hosszában hajlított iPhone-on dolgozik. Tehát a készülék kijelzője nem lefolyna az oldalakon, mint ahogy azt láthattuk már a konkurenciánál és így lenne hajlított, hanem tényleg rendesen, C alakban görbülne a váz. Az elég bizarr hírre pedig legalább ugyanennyire bizarr koncepcióképek is épültek.

Hajek élve a popkulturális utalások lehetőségével, a híres neves Nokia „banántelefon“ 8110 alapján mintázta a hajlított iPhone-t, amely a Matrix címú kultfilm több jelenetében is felbukkant. Ennek pedig nemcsak a hajlított dizájn, de a „billentyűzetvédő“ hajlítóka is a következménye lett, ami ebben az esetben értelemszerűen az virtuális billentyűzetet védené, a nem tudom mitől.

A képek inkább értékelendők poénként, semmit komolyan gondolt koncepcióként. Teljes egészében kizárt, hogy Jony Ive még csak egy kósza gondolat erejéig is hajlandó legyen valami hasonlót a fejébe venni. Hála az égnek, teszem hozzá.

Nem is ragoznám tovább a történetet, jó szörnyülködést.

Forrás: iDrop News

Martin Hajek munkái közül egyébként a személyes kedvencem, amit még szívesen is látnék viszont a valóságban, az első iPhone formatervére alapuló full-screen iPhone koncepció volt.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!