imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elemek kitűzése a Jegyzetek alkalmazásban


A Jegyzetek app remek választás általános igényekhez, az iOS 11-ben pedig az Apple rengeteg új funkciót adott hozzá. A többségét már ismeritek, azonban a most következőt talán még nem. Lássuk, hogyan tudjuk a legfontosabb cetliket felülre tűzni a Jegyzetek alkalmazásban.

Egy ideje már leszoktam a különböző jegyzetelős alkalmazások használatáról, pedig találni néhány ütős darabot az App Store-ban. Viszont amire én használom, mint például bevásárló listát írni, képeket, linkeket összegyűjteni, jelölgetni benne, arra tökéletesen megfelel a Jegyzetek alkalmazás is, ami előtelepített kellék minden iOS eszközön.

Ez nagyrészt azóta van így, amióta megjelent az iOS 11, hiszen ekkor nagy sok újdonság jelent meg, főleg az iPad Pro felhasználóknak kedvezve. Amit nem rég fedeztem fel, az viszont nem forradalmi újdonság, hanem egy olyan dolog amit sosem kerestem viszont mióta megtaláltam rendszeresen használom. Ez pedig, ahogy már a bevezetőből is kiderült, a jegyzetek kitűzése, amit a következőképpen tehetsz meg te is:

  1. Nyisd meg a Jegyzetek alkalmazást
  2. Készíts egy új jegyzetet
  3. Lista nézetben ragadd meg a fület és húzd el jobbra
  4. A gombostű segítségével tűzd ki a jegyzetet

Ezzel a mozdulattal egyből felülre ugrott a jegyzeted. Ha el szeretnéd távolítani, akkor ugyanígy húzd el a fület és ismét koppints a gombostűre.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!