imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Életnagyságú Apple Campus 2 „makett” Németországban


Mi is elég sok hírben foglalkoztunk már az Apple épülő anyahajójával, vagyis az Apple Campus 2-vel. Volt szó körberepülős videóról, arról, hogyan áll éppen az építkezés, mekkora egy focistadionhoz képest az épület, milyen lesz a menza, de észrevettük a kör alakú főhadiszállás feltűnését a Silicon Valley sorozatban is.

Nekem annyira tetszenek a tervek, hogy minden kis információmorzsára lecsapok az épülő Apple Campus 2-vel kapcsolatban. Most egy német blog, az ifun.de szúrta ki, hogy felépítették az épület egy kis részletét mintegy életnagyságú makettként a németországi Gundelfingen városában. Természetesen pár fotót is lőttek róla, sajnos elég rossz minőségben:

Apple Campus 2 Apple Campus 2

Az életnagyságú modellt a Josef Gartner GmbH egyik telephelyén építették fel. A cég fő profilja a különböző függönyfalak és homlokzatok kivitelezése, főleg alumíniumból és acélból. Valószínűsíthető, hogy a modellt a különböző anyagok tesztelése miatt építették, mivel korábban is szóltak már arról hírek, hogy a Gartner részt vesz a projektben. Egy hasonló épületrészletet egyébként Cupertinóban is felhúztak már.

Érdekesség: egy ismerősömtől én azt is hallottam, hogy bizonyos acélelemeket Magyarországon gyártanak le az Apple Campus 2-höz. Az a baj, hogy már elfelejtettem ki volt az, úgyhogy nem tudok rákérdezni, ha esetleg olvas minket, jelentkezzen. :) Persze ha közületek esetleg valaki tud erről valamit, ne fogja vissza magát, írja meg a kommentekben itt lent!

Forrás: 9to5Mac. Borítókép: The Superslice. Képek: ifun.de.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!