imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elfeledett régi háttérképek iPhone X-re


Az Apple minden évben új háttérképekkel örvendezteti meg a felhasználókat a szoftverfrissítések alkalmával. Ez azt is jelenti, hogy a régebbi hátterek eltűnnek a rendszerből. Ha nosztalgiáznál egy kicsit, válogass 45 elfeledett iPhone X-re optimalizált iOS háttérkép közül!

Az iPhone X Szuper Retina Kijelzője meglehetősen egyedi képaránnyal rendelkezik (19.5:9), amin a hagyományos 16:9-es tájolású képek nem eredeti formájukban jelennek meg. Így, ha régebbi iPhone-os háttérképet szeretnénk használni, akkor kisebb felbontásnál ez gondot okozhat. AR7 Twitter-felhasználónak hála az eddigi iOS-ben megjelent háttérképeket elérheted úgy, hogy az pontosan passzoljon az iPhone X méreteihez.

Mi pedig letölthetővé tettük számodra az összeset. Ha mobilról olvasod a cikket, akkor csak óvatoson, hiszen darabja közel 1 MB méretű.

Pro tipp: az iPhone X OLED kijelzőjének köszönhetően a fekete hátteres képekkel jelentős akkumulátor kapacitást spórolhatsz.

Íme egy kis ízelítő:

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!