imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult az Apple oktatóműhelye – videó


A május beköszöntével épp csak elindult az Apple Store-okba szervezett Today at Apple programsorozat, az Apple pedig máris videón prezentálja az eseményeket. Lelkes nebulók, motivált művészek, laza hangulat és inspiráló környezet. Imázsfilmbe illő jelenetek az Apple legújabb videójában.

Az Apple-nél mostanában nagyon pörögnek a marketingesek, heti szinten pakolgatják ki az újabbnál újabb videókat a netre. Most sincsen ez másképp a Today at Apple program elindulása alkalmából. Nem is nagyon számítottunk másra, a videót röviden összefoglalva: boldog emberek jól érzik magukat az Apple üzleteiben. Függetlenül attól, hogy éppen mit csinálnak a boltokban a vásárlók, ki látott már szomorú embereket az Apple-termékek pultjai előtt? Hát én se sűrűn.

A Today at Apple kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól: nem kell nagy volumenű dolgokra gondolni, az oktatás nem hivatalos formában történik. Csupán csak arról van szó, hogy a felhasználók ingyen sajátíthatnak el új képességeket az Apple termékeinek használatával. Legyen az iPad vagy iPhone, kódolás vagy fotózás; a program keretében mindenki megtalálja a magának való elfoglaltságot.

Minden Apple Store középpontjában az a vágy él, hogy megismertessük és inspiráljuk a közösséget. A Today at Apple az egyik módja annak, hogy fejlesszük a tapasztalatainkat annak érdekében, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a helyi igényeket, vásárlókat. Egy olyan modern közösségi teret hozunk ezzel létre, ahova mindenkit szeretettel várunk egy olyan helyiségben, ahol az Apple legjobbjai találkozhatnak egymással, új szenvedélyt szerezhetnek vagy új szintre emelhetik a tudásukat.

– írja az Apple hivatalos sajtóközleményében.

A foglalkozások folyamatosan, rotációban folynak a meghívott művészek és előadók prezentiációjában; ezen kívül vannak célcsoportokra dedikált napok is. Például keddenként a “Teacher Tuesday”-t tartják, ekkor tanárok vehetnek részt az ingyenes órákon és elsajátíthatják, hogy miként tudják beépíteni az Apple Store-okban látottakat a tanórákba. Természetesen a gyerekeké a főszerep, többnyire hétvégente családos programokat tart az Apple. A programban mind a 495 hivatalos Apple Store részt vesz (nem összekeverendő a viszonteladókkal, mint az iSTYLE), ahol előkerülnek a professzionális szoftverek is, mint a Final Cut Pro X és Logic Pro X.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!