imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult itthon is a Back to School akció!


Idén sem maradtok Back to School akció nélkül, azaz megérkezett a várva várt Apple vissza a suliba akció!

Nem is húzzuk az időt, mutatjuk a kedvezményeket, melyekhez csak egy felsőoktatási diákigazolványt kell felmutass, vagy akár elég feltölteni az iSTYLE webshopba. Természetesen bármilyen névre vagy cégnévre ki tudjuk állítani a számlát.

  • 12% MacBook (2017 Early), MacBook Air 256GB, MacBook Pro (2017 Early)
  • MacBook Air 128GB – 40 000 forint kedvezménnyel
  • Akár 155 000 forint kedvezmény bizonyos Mac modellekre

Az akcióban szereplő összes ajánlatot itt érheted el.

Talán nem kell mondanunk, hogy ha valaki mostanában tervezett Apple terméket vásárolni, akkor érdemes lecsapni ezekre az akciókra, mindössze egy felsőoktatási diákigazolványra lesz szükség a kedvezmények igénybevételéhez.

Az iSTYLE webshopban szeretnél kedvezményesen vásárolni?
  1. Jelentkezz be a felhasználói fiókodba. Ha még nincs ilyened, kérjük regisztrálj.
  2. A „Diákigazolvány feltöltése” menüpontban töltsd fel érvényes felsőoktatási diákigazolványod mindkét oldalát, vagy hallgatói jogviszony igazolásod, vagy munkáltatói igazolásod.
  3. Ezután az akcióban szereplő termékeknél az akciós árakat látod, és ezeken is rendelheted meg őket a megszokott szállítási és fizetési módokkal.
Valamelyik iSTYLE-ban szeretnéd igénybe venni a kedvezményt?
  1. Látogass el bármelyik magyarországi iSTYLE üzletbe.
  2. Hozd magaddal érvényes felsőoktatási intézménybe szóló diákigazolványod, hallgatói jogviszony igazolásod vagy munkáltatói igazolásod.
  3. Mutasd meg a jogosultságot igazoló dokumentumot kollégáinknak, akik így ki tudják állítani a kiválasztott termékről a kedvezményes számlát.
  4. A dokumentumról digitális másolatot készítünk, erre az Apple-nek van szüksége a jogosultság ellenőrzéséhez.

(Kérjük vedd figyelembe, hogy az ügymenet gyorsítása érdekében utólag ellenőrizzük a feltöltött dokumentumok érvényességét. Amennyiben ezek nem felelnek meg a követelményeknek, a rendelésedet töröljük, a bankkártyás fizetési móddal kifizetett összeget pedig visszautaljuk a számládra.)

Az ajánlat 2017. augusztus 28. és 2017. november 4. között, illetve a készlet erejéig érvényes a weboldalon megjelölt modellekre. Más kedvezménnyel nem vonható össze. Fontos: Ha esetleg bármilyen Mac frissül az akció végéig, az új termékekre nem lesz érvényes a kedvezmény!

Ennél jobb akciók idén már nem lesznek, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!