imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult itthon is a Back to School akció!


Idén korábban elindul a Back to School, azaz az Apple vissza a suliba akciója. Az amerikai diákok idén is csak egy Beats fejhallgatót kapnak az iskolakezdéshez, nekünk azonban sokkal jobb ajánlatok jutottak.

Tavaly sem voltak rossz akciók a Back to School keretében, de idén még jobb ajánlatokat rakott össze az Apple. Íme:

 • 12% MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Pro gépekre
 • 10% az iPad modellekre, plusz ajándék Apple Pencil!
 • Akár 30% kedvezmény bizonyos iPhone modellekre
 • 25% a Leaf iBridge kiegészítőkre

Az akcióban szereplő összes ajánlatot ide kattintva lehet megnézni.

Talán nem kell mondanunk, hogy ha valaki mostanában tervezett Apple terméket vásárolni, akkor érdemes lecsapni ezekre az akciókra, mindössze egy diákigazolványra lesz szükség a kedvezmények igénybevételéhez.

bts
Valamelyik iSTYLE-ban szeretnéd igénybe venni a kedvezményt?
 1. Látogass el bármelyik magyarországi iSTYLE üzletbe.
 2. Hozd magaddal érvényes felsőoktatási intézménybe szóló diákigazolványod, hallgatói jogviszony igazolásod vagy munkáltatói igazolásod.
 3. Mutasd meg a jogosultságot igazoló dokumentumot kollégáinknak, akik így ki tudják állítani a kiválasztott termékről a kedvezményes számlát.
 4. A dokumentumról digitális másolatot készítünk, erre az Apple-nek van szüksége a jogosultság ellenőrzéséhez.
Az iSTYLE webshopban szeretnél kedvezményesen vásárolni?
 1. Jelentkezz be a felhasználói fiókodba. Ha még nincs ilyened, kérjük regisztrálj.
 2. A „Diákigazolvány feltöltése” menüpontban töltsd fel érvényes felsőoktatási diákigazolványod mindkét oldalát, vagy hallgatói jogviszony igazolásod, vagy munkáltatói igazolásod.
 3. Ezután az akcióban szereplő termékeknél az akciós árakat látod, és ezeken is rendelheted meg őket a megszokott szállítási és fizetési módokkal.

(Kérjük vedd figyelembe, hogy az ügymenet gyorsítása érdekében utólag ellenőrizzük a feltöltött dokumentumok érvényességét. Amennyiben ezek nem felelnek meg a követelményeknek, a rendelésedet töröljük, a bankkártyás vagy PayPal fizetési móddal kifizetett összeget pedig visszautaljuk a számládra.)

Az ajándék Apple Pencil és 10% kedvezmény összevonása iPad Pro modellek esetén 2016. szeptember 30-ig érvényesíthető. A többi termék esetén az ajánlat 2016. augusztus 21. és 2016. október 29. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze. Fontos: Ha esetleg bármilyen Mac vagy iPad frissül az akció végéig, az új termékekre nem lesz érvényes a kedvezmény!

Ennél jobb akciók idén már nem lesznek, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

 

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!