imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elindult Magyarországon is a Beats rádió


2015. június 30-án indult az Apple Music zenei stream szolgáltatása, és vele együtt a Beats 1 online rádióadása is, ez utóbbi eddig nem volt elérhető hazánkban. Eddig!

a Beats 1 egy 24/7, vagyis a hét minden napján, egész nap folyamatosan sugárzó élő online világrádió, amit igazi műsorvezetők vezetnek. A zenék mellett interjúk és különböző műsorok is hallhatók, akárcsak bármelyik hagyományos rádióban. Az élő adás azt jelenti, hogy a világ bármely pontján ugyanazt a műsort hallhatjuk, és – értelemszerűen – nem tekerhetünk bele, nem léptethetünk számokat, de ha megtetszik valami, azt hozzáadhatjuk a lejátszási listánkhoz, így az aktuális legmenőbb zenéket gyűjthetjük össze.

beats-1

A műsort három városból – New Yorkból, Los Angelesből és Londonból “sugározzák”. Los Angelesből a BBC Radio 1 korábbi műsorvezetője, Zane Lowe jelentkezik be, New Yorkból a WQHT Hot 97-ról ismert Ebro Dardent hallgathatjuk, míg Londonért egy újonc, Julie Adenuga a felelős.

dj3

Eddig is volt lehetőségünk hallgatni a Beats 1 adót, de csak USA Apple Music kontóval, ami a legtöbb olvasónknak elég macerás volt. Erre mostantól nincs szükség, egyszerűen klikkeljetek ide és máris hallgathatjátok az Apple Beats 1 rádiót magyar előfizetéssel is. Az első 3 hónap természetesen továbbra is ingyenes. Az indulást a szifon.com vette észre.

Mi már elég régóta hallgatjuk és bár zenei téren mindenkinek nagyon különböző az ízlése, az biztos, hogy a Beats 1 nagyon változatos zenéket vonultat fel. Én személy szerint a zeneszámok 80 százalékát még életemben nem hallottam, viszont rengeteg dalt adtam hozzá a lejátszási listáimhoz, miközben hallgattam az Apple rádióját.
beats-1-ipod-touch-earpods-hero

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!