imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elképesztő, mire képes az iPhone XS kamerája | VIDEÓ


Máris megérkezett a 12-én bemutatott új csúcskészülék első reklámja, a Shot on iPhone XS, amelyben a kamerafunkcióké a főszerep. Te jó ég, miket ki lehet hozni belőle egy kis kreativitással!

Noha még pár szerencsés Apple-alkalmazotton kívül még senkinek sem volt alkalma érdemben kipróbálni az új készülék kamerafunkcióit, az Apple megelőlegezve követeli a bizalmat és egy rövid reklámfilm keretei közt győzköd minket róla, hogy sose volt még ilyen jó iPhone-nal fotózni/videózni.

És ezt a látottak alapján csont nélkül el is hisszük neki…

Körülbelül másfél percre volt szükségük ahhoz, hogy tátott szájjal nézzem, miket lehet kihozni az okostelefon kamerájából, ha megfelelően kreatív kezek közé kerül. Igen, a kreativitás fő szerepet kap ebben a – véleményem szerint eddigi legprofibb – Shot on iPhone reklámban. Mindenféle színes, szagos, látványos, tulajdonképpen kémia kísérletet rögzítettek, ha kell lassított felvételellel, ha kell 4K 60 fps-ben, de még Time-lapse videót is láthatunk.

A teljes igazsághoz azért tegyük hozzá, ezek annyira király beállítások, hogy valószínűleg egy régebbi készülékkel is hasonlóan látványos anyagot lehetne összehozni, de mindegy is, célba ért a reklám: alig várom, hogy megérkezzen hozzánk az iPhone XS.

Ha már te is biztos vagy benne, hogy akarod az új iPhone-ok valamelyikét, iratkozz fel az érdeklődők listájára, hogy az elsők közt kaphasd meg a készüléket.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!