imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elkészült a Steve Jobs Theater!


Legalábbis kívülről mindenképp. Ha belül is ilyen jól állnak a munkálatok, akkor a szeptember 12-i iPhone 8 bemutatóra biztosan tökéletes lesz minden.

Két hete írtunk Duncan Sinfield legújabb drónvideójáról. Akkor még nem érkezett meg a hivatalos meghívó a szeptember 12-i Apple eseményre, így a helyszínnel kapcsolatban sem tudhattunk semmit. A felvételen viszont olyan előrehaladottnak tűntek a Steve Jobs Theater körüli munkálatok, hogy éltünk a gyanúperrel, az Apple esetleg ide szervezi majd az iPhone 8 bemutatót. Az akkori videó:

És mint tudjuk, tényleg ide szervezte. Így sejteni lehetett, hogy még nagyobb ütemben haladnak majd tovább az épület munkálataival. Két hete bár maga a létesítmény már egészen pofás volt, körülötte csak kietlen föld és pusztaság volt látható. Igaz az legalább ki volt már szintezve és el volt egyengetve. Sinfield legújabb drónfelvételei alapján kívülről gyakorlatilag már késznek mondható az auditórium, eltűntek a munkagépek és mintha több növényzet is látható lenne. Mi több, még padok is helyet kaptak a tökéletes hangulat érdekében.

Természetesen az épület belsejébe a drón nem látott be, így azt nem tudhatjuk, ott mennyit haladtak a munkálatok. Pár napja viszont a MacMagazine kiszúrta, hogy egyre több fotó jelenik meg a Steve Jobs Theater belsejéből a Google Maps képtárában, feltehetőleg a munkások jóvoltából. Ezeken úgy tűnik, ott sem állnak rosszul a dolgok, de ilyen közel a bemutatóhoz biztosan minden egyes nap nagyot lépnek a cél felé. Így a jelenlegi állapotokra nem igazán lehet következtetni belőlük.

Az egykori Apple vezérről elnevezett előadóterem egyébként sok szempontból különleges. Például a 6 méter magas üveglapokon ülő szénszálas tetőszerkezet a világ legnagyobb szabadon álló példánya. Az auditóriumba 1 000 ember fog beférni, ami valamivel kisebb mint amekkora termekben idáig tartották az iPhone bemutatókat, így a mostani esemény minden bizonnyal kiemelten exkluzív lesz.

Forrás: Macrumors

Tessék beírni a naptárba: szeptember 12, este 7 óra. Mi, ahogy azt megszoktátok, élőben közvetítjük majd az eseményeket, nektek csak annyi a dolgotok, hogy hátradőljetek a fotelban és csatlakozzatok hozzánk. Jó lesz, meglátjátok!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!