imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elpusztíthatatlan lesz az iPhone 6 kijelzője?


Egy Marques Brownlee nevű felhasználó érdekes kis videót töltött fel a YouTube-ra. Állítólag hozzájutott egy, az iPhone 6-ban használandó előlaphoz, mely az LCD-kijelző előtt helyezkedik majd el a telefonban. Marques nem volt rest, és mindenféle durva próbának vetette alá az alkatrészt. Megdöbbentő eredményekre jutott.

Az, hogy vajon miből lehet az állítólagos iPhone 6 alkatrész, egyelőre nem derült ki. Van aki zafírkristályt emleget, mások valamilyen speciális üveget. Ami érdekes, hogy nagyon hajlékony, ennek ellenére nem törik el. Én nem értek annyira ezekhez az anyagokhoz, de valami egészen speciális megoldásnak tűnik nekem a hajlékonysága alapján, szóval nem sima üvegnek vagy zafírnak.

A hajlítgatáson kívül Marques rámegy kulcsokkal és késsel is az iPhone 6 üveglapra, egyáltalán nem kíméli, ad neki rendesen, mégsem sérül meg. Megmutatja egyébként közvetlenül a kamera előtt is, és nagyon durván tiszta az anyag, úgy tűnik, szinte tökéletes optikai tulajdonságokkal rendelkezik. De nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a durvulást:

Még egy apróságra felhívnám a figyelmet: az üveg hosszabbik oldalán található keretek jóval vékonyabbnak tűnnek, mint az eddigi iPhone 6 mockupokon, szóval egyáltalán nem biztos, hogy pontosan úgy fog kinézni a telefon, ahogy azt a korábbi hírek alapján sejthettük.

Forrás: 9to5Mac, borítókép: Marques Brownlee.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!