imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elrajtolt a Black Friday! Lássuk, a legjobb akciókat!


Szinte minden létező termékkategóriában vannak akciók az iSTYLE-ban az idei Black Friday alatt. Ebben a cikkben összeszedjük a legjobb ajánlatokat.

Tegnap este hivatalosan is megkezdődött az idei Black Friday az iSTYLE-ban és egészen vasárnap éjfélig meg sem áll a karnevál. Ahogyan azt kedden és csütörtökön ígértük, számtalan terméket vihettek haza ezidő alatt jelentős kedvezményekkel. Mivel szinte minden termék- és árkategóriában vannak bajnok ajánlatok, mindenképpen érdemes ellátogatni a webshopba. Na meg persze tovább olvasni a cikket, hiszen mi most onnan szedtünk össze pár igen kellemes lehetőséget.

Összefoglalóan elmondható, hogy ha most vásárolsz Mac számítógépet, akár 30%-ot is spórolhatsz. Ez hagyján, bizonyos iPhone-okat majdnem féláron, 40%-os kedvezménnyel vihetsz haza. Az iPaddekkel sem jársz rosszul, ahol szerencsés esetben 25%-kal csökkent a kiválasztott ára. A legnagyobb fogyókórát a kiegészítők árcédulája tartott, ebben a szegmensben a 60%-os kedvezmények sem ritkák. Az Apple Watch-okra is érdemes lehet ránézni, ahol most akár 22%-os kedvezménnyel lehetnek tieid bizonyos termékek.

Jól hangzik? Bízunk benne. Ráadásnak jöjjön most pár konkrét ajánlat listába szedve, szigorúan a teljesség igénye nélkül:

A fenti felsorolás még messze nem a teljes kínálat, vásárlásért, további ajánlatokért, illetve a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokért mindenképpen látogassatok el az iSTYLE Black Friday oldalára!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!