imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hogyan lehetsz az első iPhone XS/XR vásárlók egyike? Mutatjuk!


Idén rendhagyó módon, már a hivatalos előrendelés előtt feliratkozhatsz az érdeklődők listájára, aminek köszönhetően az első közt lehet a tied a kívánt új iPhone-ok egyike.

Mint az bizonyára sokan tudjátok, az új iPhone-ok bemutatása után beindul a harc az első készletekért. Újabban már nem a klasszikus, bolt előtti sátorozás népi szokásában manifesztálódik ez a hagyomány, hanem ádáz kattintásversenyben a webshopban. Érthető, itt van három vadonatúj, remek készülék, természetes, hogy az érdeklődők mielőbb magukénak szeretnék tudni őket.

A készletek, azonban főleg a start körül meglehetősen limitáltak szoktak lenni, ezért kell kicsit megvívni az első darabokért. Az iSTYLE számára kiemelten fontos, hogy az ügyfelek megfelelő élményben részesüljenek már a vásárlás előtti szakaszban is, így idén egy újfajta módon lehet bejelentkezni az első iPhone-okért.

Ha az elsők közt akarsz hozzájutni az iPhone XS, iPhone XS Max vagy az iPhone XR készülékek valamelyikéhez, akkor nem kell mást tenned, mint mielőbb feliratkozni az érdeklődők listájára. Ez még semmilyen elköteleződéssel nem jár, a listára való feliratkozás nem jelenti azt, hogy meg kell venned a készüléked, ez még nem előrendelés!

A listára való feliratkozás azonban fontos előnyöket tartogat majd az előrendelési szakasz megindulása után! Aki ugyanis feliratkozott az érdeklődők közé, az pontosan ugyanazzal a sorszámmal kerülhet majd be az előrendelési szakaszba is, amellyel a listán szerepel, feltéve, hogy az előrendelés elindulása után megerősíti vásárlási szándékát.

Röviden tehát, ha mielőbb új iPhone-ra vágysz, akkor a következő lépéseket kell tenned:

  • Iratkozz fel most az érdeklődők listájára, bármiféle vásárlási kötelezettség nélkül.
  • Várj türelemmel az előrendelés indulására.
  • Erősítsd meg vásárlási szándékod és rendeld elő a kívánt készüléket.
  • Rövidesen megérkezik a vadonatúj iPhone-od.

Ami a dátumokat illeti:

  • az iPhone XS és XS Max előrendelése szeptember 21-én indul, míg a kiszállítás szeptember 28-án kezdődik
  • az iPhone XR-t október 19-étől lehet előrendelni, a kiszállítás pedig október 26-án veszi majd kezdetét

Ne feledd, minél előbb iratkozol fel az érdeklődők közé, annál előkelőbb sorszámot kaphatsz az előrendelős során, azaz annál hamarabb veheted kézbe új iPhone-odat. Az iSTYLE mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók mielőbb kézbe vehessék készüléküket, a rendelés folyamtáról pedig folyamatosan értesíti majd az ügyfeleket e-mailben.

Iratkozz fel most!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!