imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elstartolt a macOS High Sierra nyilvános bétája is


Idén valamilyen okból kifolyólag nem egyszerre jelent meg az iOS és a macOS aktuális publikus bétája. Ettől függetlenül az Apple tartotta a szavát és még júniusban megérkezett mind két rendszer bárki által tesztelhető verziója.

A macOS High Sierra legfontosabb újításai a motorháztető alatt történtek. Végre az asztali rendszereken is átveszi a HFS helyét az Apple File System, ami rengeteg előnnyel fog járni – ezekről ebben a cikkben írtunk részletesen. Ezen felül érkezik még a Metal második verziója, aminek köszönhetően az animációk jelentősen gyorsabbak és aksikímélőbbek lesznek, illetve a külső videókártyák is támogatottságot élveznek majd.

Ezeken kívül inkább olyan apróságokra érdemes számítani, mint a Fotók alkalmazás új nézetei, okosabb szűrői, javított arcfelismerése, és az automatikusan szinkronizált címkézés, vagy épp a gyorsabb, szebb, okosabb Safari AutoPlay blokkolással, Intelligent Tracking Preventionnel meg hasonlókkal. Részleteket ebben a cikkben olvashattok.

Bár a nyilvános béták már egészen stabilak szoktak lenni, azért bőven előfordulnak hibák. Éppen ezért – ahogyan az Apple is ajánlja – mindenképp erősen gondolkozzunk el, ha napi használatban lévő készülékekre akarjuk telepíteni a bétákat. A macOS High Sierra (és az iOS 11) végleges verziójának megjelenése idén ősszel várható, addig is a korábbi tapasztalatok alapján rendszeresen frissülnek majd a béták.

Az új rendszer által támogatott készülékeket a fenti képen láthatjátok.

Ha már a géped kiesett a támogatottságból, de mindenképpen szeretnéd a legújabb macOS-t használni, most sok kifutó terméket akciós áron szerezhetsz be.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!