imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Elvis imitátorokkal reklámozza a csoportos FaceTime beszélgetést az Apple


Igen erős reklámot dobott össze a vállalat a FaceTime frissen bevezetett újdonságának hirdetésére. Végre ismét itt egy Apple reklám, amin még nevetni is lehet.

Egy borongós naplemente, egy magányos Elvis imitátor egyetlen hű társával, a gitárral szomorkás éneklésbe kezd. Mi mást, mint A Király egyik, There’s Always Me című slágerét. De nem marad sokáig egyedül, hiszen a világon még megannyi bánatos Elvis imitátor él, akikkel az akár 32 résztvevős beszélgetést is kezelni képes Group FaceTime összeköti.

Röviden ennyi a YouTube-ra tegnap este feltöltött reklám sztorija, de inkább nézzétek meg. Fene se gondolta volna, hogy pont a FaceTime kapja az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb hirdetését:

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!