imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Emailezd el az emailed!


A végeláthatatlan email folyamok most egy teljesen új funkcióval bővülhetnek. A legnagyobb mail szolgáltató, a Gmail hamarosan lehetővé teszi, hogy emaileket adj emailekhez csatolmányként.

Mindezt úgy, hogy nem kell sem letölteni, sem továbbküldeni. Igazi Emailception. Az .eml fájokból kis kiterjedésük miatt igazából szinte végtelen mennyiségű csatolható a levelekhez. Sőt, még drag & drop módszerrel is működni fog a dolog.

De mégis ki akarna ilyet? A Google szerint:

Úgy hallottuk tőletek, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az e-mailek csatolása sokkal jobb lenne, mint a különálló emailek továbbítása, például egy témához kapcsolódó több üzenet továbbítása. Az új funkcióval pontosan erre lesz lehetőség. Az emailek csatolmányként történő elküldése lehetővé teszi, hogy összefoglaló emailt írjon a címzetteknek, és csatolja a támogató emailek halmazát, amelyeket a címzettek közvetlenül meg tudnak nyitni a levelező kliensükben.

A funkció jövő héten kezd szép lassan kigurulni minden felhasználó számára.

Te használod majd?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!