imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Emberek, akik lyukat fúrtak az iPhone 7 készülékükre


“Elkövettem életem legnagyobb hibáját miután megnéztem ezt a videót.” Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek egy Youtube-ra feltöltött poénnak szánt videó alá. Sajnos sokan komolyan vették, amit láttak és fúrógéppel estek neki az iPhone 7-jüknek.

Viszonylag komoly vihart kavart az Apple lépése, mint tudjuk, egyszerűen nem raktak jack-csatlakozót az iPhone 7-be. Egy élelmes blogger, feltöltött egy videót Youtube-ra, melyben bemutatja, hogyan lehet elővarázsolni az iPhone 7 “rejtett” jack csatlakozóját. Ehhez egy satut és egy fúrógépet használt… A videót természetesen poénnak szánta, nyilvánvalóan a nézettségből szeretett volna profitálni. Ez be is jött neki, mostanra több mint 10 millióan látták a videót, így a reklámokból befolyó összegből a tönkretett iPhone árának többszörösét kereste meg.

A blogger egy valamire nem gondolt, mégpedig arra, hogy sokan komolyan elhiszik, hogy egy fúrógép segítségével jack-csatlakozót varázsolhatnak az iPhone 7-esükre.

Pedig pontosan ez történt. A videó alatti több mint 37000 komment közt, rengeteg hozzászólót találni, akik arról számolnak be, hogy megpróbálták kifúrni az iPhone 7-esüket, és az tönkrement. Íme pár hozzászólás:

Megpróbáltam, de végül a kijelző széttört, és most nem működik. Azt hiszem életem legnagyobb hibája volt megnézni ezt a videót.

Az egyik barátom azt mondta, neki működik ez a megoldás, de az én telefonom nem kapcsolt be többé miután kifúrtam a lyukat. Fúrás előtt meggyőződtem róla, hogy 3,5 milliméteres fúrót használok, mégis valamilyen hiba történt. Van valakinek ötlete, hogy mit ronthattam el? Másnak is van hasonló problémája?

Nem tudom mit gondoltam. Én tényleg kifúrtam félig, aztán rájöttem, hogy ez valószínűleg hatalmas hülyeség, és átvertek. Most mit csináljak?

Rohadj meg, rohadj meg, meg kéne halnod! Nem gondoltam, hogy ez egy poén. Anyukám keményen dolgozott, hogy megvegye nekem ezt a telefont, tönkrement, így hiába dolgozott ennyit. Köszi szépen, be foglak perelni!

Természetesen a trollok is gyorsan megtalálták a videót, és sokan leírták, hogy nekik bizony tökéletesen működik a módszer. Emiatt még többen dőltek be, és álltak neki kifúrni a telefonjukat.

A videó készítője elfelejtette megemlíteni, hogy miután kifúrtad a lyukat, áztasd be negyed órára a készüléket forró szappanos vízbe, útána már használhatod a jack-csatlakozót. Remélem segítettem ezzel azoknak, akiknek problémája akadt.

Az egyik hozzászóló megjegyezte, hogy ha ennyi ember elhitte, amit a videóban látott, akkor elkezdhetünk aggódni az emberi faj fennmaradásáért.

Reméljük, mondanunk sem kell, hogy senki ne próbálja ki a videón látottakat, mert a telefon tönkre fog menni, és természetesen a garancia sem érvényes arra az esetre, ha a valaki satuba rakja a készüléket majd lyukat fúr rá egy fúrógéppel!

1 2 3 4

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!